2777
2789

من الان ۵ ماه عروسی کردم ولی دخول نداشتیم بخاطر ترس

هفته قبل رفتم دکتر،گفتم نوع پرده ام چیه و مشاوره ازش گرفتم دکتر گفت نوعش ارتجاعی حلقوی هست ک خون و درد زیادی نداره 

حالا من دیروز اینو ب شوهرم گفتم ک ممکنه خون نیاد 

کلا از موقعی ک بهش گفتم رفته تو فکر،عصبیه،با من بداخلاق شده

ازش میپرسم چته چیزی ک نمیگه ولی من میفهمم بخاطر همینه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همسرت رو هم بردار برو پیش دکتر 

بهش هم بگو خودش دکتر رو انتخاب کنه تا اون براش توضیح  بده

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
بعد ۵ سال الان فهمیدین؟!!!!

۵ماه جیگر😂🙁

یه دیالوگی بود تو سریال زخم کاری که میگفت:«بعضی چیزا آخرش شاید خوب نباشه، ولی قشنگه»؛و چه آدمایی که میدونستیم رابطه با اونا، آخرش خوب نیست، ولی حفظشون کردیم چون روز و شبمون با اونا قشنگ بود 🙂

خب باخودش میرفتی ک اینجوری بداخلاق نشه

بعدش حتما باخودش میگه این منو مسخره داره هی میگفته میترسم درداینا داره حالا یهو میگه ن عزیزم بی درده اصلا بی خونه🙄😅

یه دیالوگی بود تو سریال زخم کاری که میگفت:«بعضی چیزا آخرش شاید خوب نباشه، ولی قشنگه»؛و چه آدمایی که میدونستیم رابطه با اونا، آخرش خوب نیست، ولی حفظشون کردیم چون روز و شبمون با اونا قشنگ بود 🙂

داره پیش خودش فکر می کنه چه داستانی بوده و فکرای بیخودی   ولی برای اینکه یه عمر شک نداشته باشه  حتما گواهی یه دکتر معتبر بگپیر   بگو هر دکتری که تو بگی بریم  یا به نظرم  خودت برو پزشک قانونی اونجا هم تاییدیه میدن    خیلی واضح بهش بگو من می دونم علت ناراحتیت چیه و هر جور بخای خیالت را راحت می کنم

خوب طبیعیه ۵ ماه گذشته و دخول نداشتی حالا هم که رفتی بهش گفتی دکتر اینجوری گفته بهت شک کرده عزیزم حالا پیش خودش فکر میکنه حتما خبری بوده قبلا و از ترس اون بوده که از دخول جلوگیری میکردی و به دروغ میگفتی میترسم باید با خودش دکتر میرفتی و دکتر جلو خودش این حرفا رو میزد البته من قصد توهین و خدای نکرده جسارت به شما  رو ندارم شما از گل هم پاکتری ولی کارتون درست نبوده