2777
2789
واقعا انقدر حرص میخورم یه جوری نگات میکنن انگار دزدی تا حرف میزنی میگن نون خور دولتی والا یه سوپری م ...

من باردار بودم تو اغتشاشات. نمیگم بهت چه زجری کشیدم خودم و بچم

ددروغ نیستخودمم ۲۴ قراره از سال بعد بگیرمولی سرهنگ و سرگرد اگ مدرکشون بالا باشه و همچنین سابقه داره ...

با بیست سال سابقه و ارشد بیست و پنج تومن تهران میگیرن 

منطقه محروم مثلا میخواد بشه سی تومن

این عدد هارو من قطعی میگم

حالا شما چه اصراری داری بگی زیاد میگیرن نمیدونم 

جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین شاید خونه هاش تو شهرستان باشه خونه سه میلیاردی داریم بیست میلیاردی هم داریم

همون دیگه 

الان شوهر خواهر من یه خونه داره تهران 40 متره

قیمتش از خونه سه طبقه اش تو شهر مادریش خیلی بیشتره 

بله خوب ولی کار اینا هم ریسک داره خدایی

بله.من خودم باچشم خودم دیدم پلیس جوان بود۲۵.به یه ماشین مشکوک شد.وفرمان ایست داد.ولی توجه نکردوزیرگرفت پلیس رو.حداقل چندمترکشیده شدروی زمین.وتمام لباسش پاره شد.پوست پاهاش ریخت.اصلایک وضعی بود‌.گفتم خدابه دادخانواده اش برسه‌این روخواستن ببینن.اون راننده هم گفت هل شدم،جای ترمزگازگرفتم،زیرکردم پلیس رو😨🤕

اومی بیند.درمحضراوهستیم.
بابای شمادرسته که سرهنگه ولی جایگاه سرداری داره.چون جای عملیاتی کارکرده سالها.که زاهدان ارزش نداره ک ...

اره واقعن اینقد بدبختی کشید تو این استان ک نگو

الان اومدن همه میگن دروغه میگی اینقد نمیگ

اخه شما ک نمیدونین چندین بار خاستن اشرار ترورش کنن

زاهدان ناامن ترین نقطس تو ایران

دیگ فک کنین نظامی  هم باشع دیگ

هیچکس تو این شهر این یگان نمیره بس ک ناامنه پس معلومه ک حقوقش نسبت ب نیروی انتظامی شهرای دیگ باید بیشتر باشه

کسی ك تهران نظامیه چی میدونه از اشرار قاچاق موادمخدر و سوخت

ببین شاید خونه هاش تو شهرستان باشه خونه سه میلیاردی داریم بیست میلیاردی هم داریم

بله باز این حرف منطقی تره

جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم
من شوهرم فرمانده پاسگاس سروان 20 میگیره شما ستوان 24😐

شوهرت بلوچستان کار میکنه؟ 

شوهرت حق ناامنی میگیره؟ 

شوهرت با اشرار افغانی و پاکستانی سروکار داره؟ 

شوهرت منطقه مرزی سرکاره؟ 

شوهرت حق اب و هوای بد میگیره؟ 

شوهرت شب تا صب تو کوه های افغانستان شیفت میده؟ 

معلومه ک نه

الکی هم ب من ۲۴  تومن نمیدن 

هر چی بود به نسبت تورم خوب بود حالا عالی نبود ولی میشد با وام و...یه کارهایی کردالان با ماهی 25 تومن ...

بله درسته برای همه مردم شرایط سخت تر شده