2777
2789
اتکا مگه دارین

اره کل تفریحمون همون 😂😂😂 ینی چشم میکشین تا پونزدهم بشه بریم اتکا اخه کل ماه بی پولیم کلا هم یک و نیمه که ما همیشه چون تمام چیزای لازم در ماه و برمیداریم که در ماه نداریم چیزی بخریم 😁حدود 3 ت میشه خریدا باز بقیشو از حقوق ماه بعد کم میکنه 

هیچکدوم به اندازه آموزش و پرورش آدمو بدبخت نمیکنه

تایمتون خوبه

شغل دوم اگه داشته باشید خیلیراحت میتونید به درآمد برسید 

پولدارترین فرد شهر ما

یه آقایی هست که مدیره و املاکی هم داره 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

فقط اونی که گفته سرهنگ نیروی انتظامی هستیم و چند تا خونه و ماشین و زمین داریمنهایت حقوق سی جهل تومن ...

دیروز ک این خونه ها رو نخریدن

حاصل ۳٠ سال کارکردنشونه

مامانمم شاغله

نمیدونم چرا اینقد براتون عجیبه

ولی دوروبریای ما همشون همینقد مال و منال دارن

نگفتم شما دروغ میگین .گفتم شما میگید که اونایی که حقوق بیست و خورده ای میگن دروغ میگن

ددروغ نیست

خودمم ۲۴ قراره از سال بعد بگیرم

ولی سرهنگ و سرگرد اگ مدرکشون بالا باشه و همچنین سابقه داره دیگ ۲٠ نمیگیرن

البته ک ب سختی کار و شهری ک توش ساکن هستن هم ربط داره

اینا قبلترها یه پولی به هم زدنمن خودم اوایل کارمندی یادمه با 1/4 حقوق خودم کل خرید خونه رو انجام مید ...

عزیزان اخه قدیمم نیروی انتظامی حقوقش خیلی کم بود کلا از اول حقوق نظامی ها و آموزش پرورش تو یه سطح بود

اصن سختی کار و منطقه محروم و همه اینا نهایت بیست درصد حقوقو زیاد میکنه

جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم
۳۲ سال سابقه دارهجون کنده تو سیستان وبلوچستان ناامن تا ب این حقوق رسیدع

بابای شمادرسته که سرهنگه ولی جایگاه سرداری داره.چون جای عملیاتی کارکرده سالها.که زاهدان ارزش نداره کارکردن

اومی بیند.درمحضراوهستیم.
فقط اونی که گفته سرهنگ نیروی انتظامی هستیم و چند تا خونه و ماشین و زمین داریمنهایت حقوق سی جهل تومن ...

ببین شاید خونه هاش تو شهرستان باشه خونه سه میلیاردی داریم بیست میلیاردی هم داریم

والا طفلی ..ولی خوش بحالت منم دوست داشتم پلیس شم هئی

من از ناچاری اومدم این شغل

دوستشم دارما ولی بعد از این اغشاشات کلن نگاه مردم ب این شغل ی جور دیگس

الان میخام انتقالی بگیرم واسه زاهدان ک حقوقمم بیشتر بشه مردمم بد نگاه نکنن ب این شغل

ببین شاید خونه هاش تو شهرستان باشه خونه سه میلیاردی داریم بیست میلیاردی هم داریم

ااره تو زاهدانه

گفتم ک ما زاهدان زندگی میکردیم

فقط ی اپارتمان تو مشهد دارن ک الان توش زندگی میکنن

عزیزان اخه قدیمم نیروی انتظامی حقوقش خیلی کم بود کلا از اول حقوق نظامی ها و آموزش پرورش تو یه سطح بو ...

هر چی بود به نسبت تورم خوب بود 

حالا عالی نبود 

ولی میشد با وام و...یه کارهایی کرد

الان با ماهی 25 تومن شکم چهار نفر سیر نمیشه