2777
2789
عنوان

از منِ ماما به شمایی که می‌خوای زایمان راحت داشته باشی

| مشاهده متن کامل بحث + 17570 بازدید | 315 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من ۱۲ ساله که مبتلا به بیماری ام اس هستم و فکر میکردم وقتی باردار شدم حتما نوع زایمانم سزارین خواهد ...

منم عین شما به خاطر ms فکر میکردم سزارین بشم اما دکتر گفت خیر طبیعی و الان واقعا غصه میخورم هوا خیلی کثیفه نمیتونم پیاده روی ولی توی خونه ورزش میکنم

سلام عزیزم میشه جواب منو بدین خیلی ضروریهمن چند ماهه بخاطر هموگلوبین پایین ک ۵ بود تحت نظر هستم ماه ...

خود این دارو می‌تونه و حتی هموگلوبین پایین می‌تونه روی تاخیر پریودی اثر بزاره، برای اطمینان آزمایش خون دقیقه و در کل یک روش مطمئن برای جلوگیری انتخاب کنین با شرایطی که دارین.....

وقتی یک ماما، مامان میشه   
سلام میشه لطفا کمک کنید من 19 سالمه 3 ساله ازدواج کردم بعد هر دفعه رابطه من لکه های خون میبینم به نظ ...

سلام ممکنه علت‌های مختلفی داشته باشه خشکی واژن، عفونت، پلیس و ... . بایدمعاینه بشید

وقتی یک ماما، مامان میشه   
یا خدا 🥲من بخاطر همین موضوع از طبیعی فرار میکنم

واقعا خود مادر که داره عذاب میکشه تحمل میکنه این چکاریه واقعا اگه قرار طبیعی باشه پس نباید همچین کاری انجام بدن

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان
واقعا خود مادر که داره عذاب میکشه تحمل میکنه این چکاریه واقعا اگه قرار طبیعی باشه پس نباید همچین کار ...

خب اونا واسه راحتی کار خودشون این کارو میکنن 

حالا تصور کن داری درد می‌کشی ، یهو بدنت باز بشه و واااااای 

من تصورش هم واسم سخته که یهو ..... میخورم ، بعد باید منتظر بمونم تا بخیه شم کنن

خب اونا واسه راحتی کار خودشون این کارو میکنن حالا تصور کن داری درد می‌کشی ، یهو بدنت باز بشه و واااا ...

دقیقا صبر نمیکنند بدن به صورت طبیعی پیش بره میخوان مریض از سر خودشون وا کنن.آمپول زور فلان فلان نمیزدن.بعدش اصرار به طبیعی دارن

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان
دقیقا صبر نمیکنند بدن به صورت طبیعی پیش بره میخوان مریض از سر خودشون وا کنن.آمپول زور فلان فلان نمیز ...

خب همینه 

ما تو ایران موندیم چکار کنیم 

یکی میگه طبیعی خوبه ، یکی میگه سزارین 

اطرافیان من هر کسی سزارین انجام داده میگه کاش طبیعی انجام داده بودم 

ازینورم طبیعی اجازه بهت نمی‌دن که سر حال خودت زایمان کنی ، فقط تو فکر اینن که بچه بدنیا بیاد 

من که امیدوارم بشه طبیعی زایمان کنم اما دیدم که تو طبیعی هم بچه رو کشیدن، بچه دستش در رفته ، یا مشکل واسش بوجود اومده