2777
2789
شوهرت بلوچستان کار میکنه؟ شوهرت حق ناامنی میگیره؟ شوهرت با اشرار افغانی و پاکستانی سروکار داره؟ شوهر ...

عزیزم دو سالم رفت زاهدان تازه خوده زاهدانم نبود یه شهر پرت کلا دو و نیم تومن حقوقش فرق داشت😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوتا خونه. ماشین خارجی و دو تا ایرانی. یه قطعه زمین

پدر مادرت چی میخوان دقیقا؟ با کارمندی تا آخر عمر هم نمیتونست این همه کار کنه .اگه ایراد دیگه ای نمیگیرن و حرفشون بدون منطقه.بگو اگه موافقت نکنید من دیگه ازدواج نمیکنم 

لطفادرخواست دوستی بفرستیدواسم.من بلدنیستم نی نی سایت.من فیش واست میفرستم.یه ربع گوشیم بزنم شارژ.می ف ...

ممنون حالا خودتو اذیت نکن گلم اونقدارم مهم نیس چند تومن کمتر بیشتر همشون یکی هستن ولی اونایی که دور برما تو سپاه بودن هم زود تر به درجه و جا و مقام رسیدن هم اینکه حقوقشون بیشتر بود همسرم منم جلو هست و حسابی اهل کار ولی اونا سریعتر رشد کردن 

شوخی کردن باهاتزن داداش من یه مدت بودخیلی عالی بودتازه قراردادی بود و بعد یه سال تمدید نکردن کلی این ...

شوخی چیه عزیزم مگه میشه همشون باهام شوخی کنن؟ چه حرفایی میزنید اکثرا شغل دوم داشتن

پدر مادرت چی میخوان دقیقا؟ با کارمندی تا آخر عمر هم نمیتونست این همه کار کنه .اگه ایراد دیگه ای نمیگ ...

مادرم حرفی نداره داداشام مخالفن. آره گفتم دیگه ازدواج نمیکنم میگن چه بهتر 

درجه رو مطمئنم سریعتر میگیرن عزیزم حالا چند سال یه بار و نمدونم دقیق که بهت بگم اما هم همسرم خیلی این گزینه رو گفته با حرص 😂 هم اون کسی که تو فامیلشونه با هم شروع کردن با یه مدرک الان با هم یه فاصله طولانیییییی دارن😆

کارمند نیست. امنیت شغلی نداره. راهش دوره. البته 2ساعت فاصله دارن

برادرتون احتمالا مجردن .گرمی و سردی روزگار رو نچشیدن .مادرتون و خودتون مقاومت کنید .اینا ایراد نیست برای یه ازدواج

برادرتون احتمالا مجردن .گرمی و سردی روزگار رو نچشیدن .مادرتون و خودتون مقاومت کنید .اینا ایراد نیست ...

نه عزیزم تاهل هستن و کارمند. حقوقشون هم بالاست شرکت نفت. میگن در شان تو نیست زن مغازه دار بشی تو باید با کارمند رده بالا ازدواج کنی. بخدا اعصاب برام نمونده

شوخی چیه عزیزم مگه میشه همشون باهام شوخی کنن؟ چه حرفایی میزنید اکثرا شغل دوم داشتن

میدونی تو فیش  حقوقی یه چیزی هست به نام پایه حقوق که اگه اون اداره چیزی بزار روش

حقوق خیلی خوب میشه 

مثلا پایه شهرداری امسال 9 تومنه با اضافه کار و...میشه 25

اینا هم احتمالا پایه حقوق رو میگفتن

الان اکثر کارمندا شغل دوم دارن