2777
2789
عنوان

من به خودم خیانت کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 5865 بازدید | 255 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببین دخترخوب کارت اشتباه اگه شمارو میخواد ازدواج دائم بکنین چون ممکنه برات دردسر درست بشه

چه دردسری...وقتی جز من و خودش کسی قرار نیست بفهمه

روزگاری که همه عمر پشیمانم کرد...اعتمادیست که بر مردم این شهر کردم...❤️‍🩹

میدونه خانواده اش مخالف هست....خودش میگه واقعا بهم علاقه داره...منتهی من یه ازدواج ناموفق داشتم خانو ...

خب  اگه آدم خوبی هست برو اسباب بازی شو 

به ما چ 

اینقدر ک دفاع میکنی ازش انگار ما ی پلی سر راهت گذاشتیم

چن روزه به خدای خودم بیش تر از روزای قبل نزدیک شدم😍🤍حس میکنم دوباره زنده شدم و زندگی به کامم شد😍خدایا ممنونم بخاطر داشتن خونواده خوب و دیدن لبخند اونا،خدا جونم فقط ازت میخوام که همیشه سالم و خوشحال باشن!😍🧿 خدا ممنونم بابت زیبایی هایی که بهم دادی 🦋😍بهت قول میدم ک زیباتر و بهتر از قبل باشم و به ی نسخه ی بهتری از خودم تبدیل بشم..🤍   خودِمن با خودِمن در خودِمن میجنگد🌼🦋🤍
تایپک هامو بخوننن....قرار نیست جز من و خودش بقیه بدونن و شهر دیگه. دانشجو هستم ایشونم مدیر پروژه یکی ...

معلومه مرد خوبیه که دنبال ازدواج موقته😑 متاسفم واقعا

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

اینکه انقدر خوب و متشخصه چجوری حاضر به ازدواج دائم نیست؟ قطعا دخترایی هستن ک باهاش ازدواج دائم کنن ...

میگه به ازدواج فکر نمی‌کنم...خواهرش طلاق گرفته و میگه قبلا به یکی دیگه علاقه داشته و ایشونم ظاهرا ازدواج کرده

روزگاری که همه عمر پشیمانم کرد...اعتمادیست که بر مردم این شهر کردم...❤️‍🩹

اگر کسی متوجه نمیشه عیب نداره ولی تا حد ممکن بهش بگو ترجیحت اینه دوست بمونین توی صیغه سو استفاده زیا ...

یعنی چی عیب نداره؟ تن فروشیه 

فردا میتونه از طریق فیلم ،ضبط صدا ، دوربین مداربسته و هرراه دیگه ازش سواستفاده کنه 

مطلقه هم هست دیگه واویلا برچسب خراب بودن بهش میزنن 

همچین آدمی نیست.....تایپک هامو بخون....زندگی خیلی بدی دارم....

فعلا ۶مچین آدمی نیست چون هنوز دست نزده بهت بعد تازه میفهمی چیکار کردی

اصلا شرایط زندگیت مهم نیست اصلا خیلیا با همین شرایط تونستن به جای خوب برسن بعد تو اینقدر عزت نفست پایینه که ازدواج موقت بشی؟

آدم خوب پیشنهاد ازدواج موقت به کسی نمیده از کجا میدونی با چند تا دختر همینکارو نکرده؟

شما خانومایی که جدا شدین بعضیاتون این تفکرات و ایجاد میکنین تو مردا که جرعت میکنن به هر خانم مطلقه ای پیشنهاد بدن و اسم همه رو بد میکنید

ببین عزیزم یه درصد فکر کن بعد صیغه ازت عکس بگیره اتو بگیره بعد پول و حمایت که هیچی آبروی و نبره خیلیه متوجه این وضعیت هستی اصلا؟؟؟

تو رو خدا خوب فکر کن

𝐌𝐚𝐤𝐞 𝐬𝐨 𝐦𝐚𝐧𝐲 𝐢𝐧𝐬𝐭𝐫𝐮𝐦𝐞𝐧𝐭𝐬 𝐢𝐧 𝐭𝐡𝐞 𝐰𝐨𝐫𝐥𝐝 𝐭𝐡𝐚𝐭 𝐞𝐯𝐞𝐧𝐭𝐮𝐚𝐥𝐥𝐲 𝐨𝐧𝐞 𝐨𝐟 𝐭𝐡𝐞𝐦 𝐰𝐢𝐥𝐥 𝐝𝐚𝐧𝐜𝐞 𝐰𝐢𝐭𝐡 𝐲𝐨𝐮𝐫 🎼𝐢𝐧𝐬𝐭𝐫𝐮𝐦𝐞𝐧𝐭_https://abzarek.ir/service-p/msg/2015550

میگه به ازدواج فکر نمی‌کنم...خواهرش طلاق گرفته و میگه قبلا به یکی دیگه علاقه داشته و ایشونم ظاهرا از ...

باشه پس غلط میکنه یه دختر انقدر کم ارزش میبینه ک هرزمان دلش خواست خودشو روی بدنش تخلیه کنه بعد هم بگه برو 

میدونه خانواده اش مخالف هست....خودش میگه واقعا بهم علاقه داره...منتهی من یه ازدواج ناموفق داشتم خانو ...

انصافا خانوادت حق دارن کنترلت کنن. انگار ۱۶سالته. خامی

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎