2777
2789
عنوان

تیروئید بالا بیاین لطفا

159 بازدید | 32 پست

خانمها سلام من از قبل بارداری تیروئید داشتم قرص میخوردم اومد پایین باردار شدم ولی تو بارداری هم دکتر گفت خوردم و آزمایش هم مرتب میدادم حالا دخترم ۱۰ ماهش تموم شده مرتب بعد از زایمان هم خوردم آزمایش دادم ۳۰ هست دکتر عمومی برام یک و نیم قرص هر روز صبح تجویز کرده برم غدد یا بخورم؟ مواد غذایی چی بخورم که بیاد پایین؟

هر نفسی که فرو می رود ممد حیات هست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گرمی جات می گن برای تیرویید خوبه .صبحها ارده وشیره .قرصاتون خم حتما ناشتا باشه بعدش هرچی صبحانه دیرت ...

ممنونم دکتر موقع بارداری بهم گفت بعد از نیم ساعت صبحانه بخور ولی اگر بخوام دو سه ساعت با صبحانه فاصله بندازم باید موقع اذان بلند بشم بخورم بخوابم دوباره

تا آخر عمر قرص رو باید بخوری،وگرنه خطرناکه، آدمایی ک تیروئید دارن تا آخر عمر مصرف میکنن،حالا دوز و مقدار مصرف برا هرکس فرق داره،خواهرم دکتر بیعقل بهش گفت ی مدت نخوره،نمیدونی چیکارش ب خونریزی شدید افتاد ک میخاست بمیره..خدا نگهش داشت.

تیروئید باعث عصبانیت میشه، احساس خستگی میکنی و خواب آلودگی.

پس حواست ب خودت باشه

من ۸ساله دارم قرص تیروئید میخورم صب ناشتا ۱دونه.

کم کاری تیروئید دارم.

راستش زیاد پیش دکتر نمیرم. اگه پریودیت خرابه بدون قرصات زیاد یا کمه مقدار مصرفش.

ماهی هم خوبهوقرص امگا3.چربی خونتون بالا نیست

مرسی عزیزم نه من چربی خونم هیچ موقع بالا نیست چون اگر غذای یه خرده چرب بخورم به شدت سرگیجه می گیرم حتی شیرینی تر نباید چند تا بخورم به پدرم رفتم ایشونم همین جوریه الان ۷۲ سالشونه ولی هیچ موقع چربی خون نداشته