2777
2789
یافتی به منم بگوفکر کنم درد مشترک بیشتر درون گراها باشهشما چه مدلی؟

ریپ میزنم که شما هم بهره ببرید 

ذکر لاحول زیاد بگید 

صبح ها دست راست رو قلبت بذارید و 70 بار یا فتاح بگید

لطفا سوال شخصی نپرسید سولات معارفی و اعتقادی پاسخگو خواهم بود

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بی کار نشین که فکر بیجا کنی سرت رو شلوغ کن 

اگه تو دنیا همه رو داشته باشی ولی خدا رو نداشته باشی فاجعه است از اون بدتر که اگه هیشکی نداشته باشی، خدارو هم نداشته باشی دیگه اسمی نمیشه روش گذاشت ته ته ته خطی، تو یه بن بست تاریک تاریکی منم الان همین حسی رو دارم، احساس میکنم به ته ته دنیا رسیدم کسی نیست به دادم برسه 😔😔
ذکر لاحول چطوریه؟کاملتره یا فقط همین کلمه؟

لاحول ولا قوه الا بالله علی عظیم  اینو طول روز زیاد بگید  

یا فتاح چندروز پشت سر هم بگی محال ممکن است که اثرشو نبینی البته به روشی که عرض کردم

لطفا سوال شخصی نپرسید سولات معارفی و اعتقادی پاسخگو خواهم بود

به بیکاری ربطی نداره گاهیمن در حال کار خونه و اداره همش تو ذهنم دارم حرف میزنم دعوا میکنم حرص میخورم

من دارو مصرف میکنم 

برو دکتر خیلی خوب میشی 

اگه تو دنیا همه رو داشته باشی ولی خدا رو نداشته باشی فاجعه است از اون بدتر که اگه هیشکی نداشته باشی، خدارو هم نداشته باشی دیگه اسمی نمیشه روش گذاشت ته ته ته خطی، تو یه بن بست تاریک تاریکی منم الان همین حسی رو دارم، احساس میکنم به ته ته دنیا رسیدم کسی نیست به دادم برسه 😔😔
به بیکاری ربطی نداره گاهیمن در حال کار خونه و اداره همش تو ذهنم دارم حرف میزنم دعوا میکنم حرص میخورم

ممدیتیشن  انجام بده  ذهنت آروم میشه

یادداشت: آنها که موهای صاف دارند فر می‌زنند و آنها كه موی فر دارند موی‌شان را صاف می‌كنند ...عده‌ای آرزو دارند خارج بروند و آنها كه خارج هستند برای وطن دلشان لك زده و ترانه‌ها می‌سُرايند...مجردها می‌خواهند ازدواج کنند متأهل‌ها می‌خواهند مجرد باشند! عده‌ای با قرص و دارو از بارداری جلوگيری می‌كنند و عده‌ای ديگر با قرص و دارو میخواهند باردار شوند!لاغرها آرزو ﺩﺍﺭﻧﺪ چاق بشوندو چاق‌ها همواره حسرت لاغری را می‌كشند شاغلان از شغلشان می‌نالند بیکارها دنبال همان شغلند فقرا حسرت ثروتمندان را می‌خورند ثروتمندان دغدغه‌ی نداشتن صفا و خون‌گرمیِ فقرا دارند؛ افراد مشهور از چشم مردم قایم می‌شوند مردم عادی می‌خواهند مشهور شده و دیده شوند! سیاه‌پوستان دوست دارند سفیدپوست شوند و سفیدپوستان خود را برنزه می‌کنند ...و هیچ‌کس نمی‌داند تنها فرمول خوشحالی این است: "قدر داشته‌هایت را بدان و از آنها لذت ببر" قانونهای ذهنی می‌گویند خوشبختی یعنی "رضایت"، شکرگزاری؛مهم نیست چه داشته باشی یا چقدر، مهم این است که از همانی که داری راضی و شکرگزار باشى ...آنوقت ”خوشبختی❤️ ...!

راستش من هرچیزی که گفته شده رو امتحان کردم، تاثیری نداشته

حتی وقتی کاریو که خیلی دوسش دارم انجام میدم مثلا اشپزی میکنم یا کیک میپزم بازم دست از سرم برنمیداره 

تو یک هزارم ثانیه 25 تا سناریو میچینم

دیگه حساب کن تو یه روز چی میکشه مغزم