2777
2789
عنوان

واقعا آدم نمیدونه بعنوان معلم چیکار کنه😑

| مشاهده متن کامل بحث + 1710 بازدید | 102 پست
این مدل حرف زدن ناشی از سطح فکر پایبنتون هست و بس چرا همه چیز رو پولی و مادی میسنجی کسی ک تلاش نمیکن ...

ظلم در حق خودش و دیگران همینا فردا تو جایگاه شغلی خودشون که قرار میگیرن یه مشت بی سوادن که دودش تو چشم ما هم میره 

تو اداره جات و بیمارستانا کم نیستن از این آدما

نمیدونم چرا درک این موضوع برای بعضیا انقدر سخته!

به نام خدایی که🍂 قیمت دیدارش مرگ است 🥀                                                                                                           ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ظلم در حق خودش و دیگران همینا فردا تو جایگاه شغلی خودشون که قرار میگیرن یه مشت بی سوادن که دودش تو چ ...

دقیقا 

ببین حتما خودشونم جزو همون دسته هستن 

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
حاک بر سره اونایی ک اینو استخدام کردن

خب ببین اون بنده خدا که وضع نمره اش اینه خودشم بین بقیه که با نمره درست اومدن بالا اذیت میشه تو محیط کار 

اون اگر نمیومد بالا جای دیگه مشغول میشد متناسب با استعداد و توانایی خودش اینقد عذاب نمیکشید

مدیریت و سیستم باید فکر اینا رو بکنه 

این لطف به اون آدم نیست ظلمه تو بزاریش یه جایی که اون آدم از وجود خودش اونجا اذیت بشه

خب زور داره اینهمه زحمت میکشم درس میدم زور داره نمره مفت بدم

زور داره اما با نمره ده اون بچه چی میخواد بشه 

دانشگاه آزاد هم بره درآینده بازم چیزی نمیشه 

چرا خودتو خسته میکنی

بهترین پسر دنیا واسه منه🤍

خاک بر سرشون . اسی این بچه مشکل داره حالا یا مشکل تمرکز با اهمال کاری و .‌‌ . مدرسه مشاور نداره؟ بای ...

عزیزم فقطیک نفر نیست ک 

هر کلاس سه چهار نفری این موردا داره 

مشاور مدرسه فقط چای میخوره و میگه و می‌خنده 

شما نیستید ببینید چقدر بی صاحابه مدارس

زور داره اما با نمره ده اون بچه چی میخواد بشه دانشگاه آزاد هم بره درآینده بازم چیزی نمیشه چرا خودتو ...

یعنی میگی نمره بدم ؟؟🤔🤔

دقیقا ببین حتما خودشونم جزو همون دسته هستن

پسر ده ساله ی من علاوه بر این که مدرسه میره و تلاششو میکنه کلاس زبان هم میره یک ماه درساش خیلی سنگین شده 

چرا باید با اونی که نمیخونه و خوش گذرونی میکنه یکی باشه پس عدالت چی میشه !

اینجوری اونایی که تلاش میکنن سرخورده میشن ...

به نام خدایی که🍂 قیمت دیدارش مرگ است 🥀                                                                                                           ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

عزیزم فقطیک نفر نیست ک هر کلاس سه چهار نفری این موردا داره مشاور مدرسه فقط چای میخوره و میگه و می‌خن ...

خدا ازشون نگذره . همین بچه اگه مشکلات تمرکز و رفتاری ش حل بشه میتونه ی نابغه بشه . شماری کاری کن. نامه بزن برا مشاور ک مستند بمونه و اینا رو معرفی کن جهت بررسی مشکل تمرکز و اهمال کاری و ... ی رونوشت هم برا مدیر بزن . دیگه کاری نداشته باش . شاید مسخره ت کنن شاید اهمیت ندن اما اولین نفر همیشه سخته ولی اون جوانه میزنه میره بالا

مینیمال 
نه گلم میگم من کادر درمان با معدل ۹ میشناسم همه میریم پیش همینا از خدماتشون استفاده میکنیم

دقیقا میخواستم بگم بعضیا یا شانس باهاشون یار میشه یا تقلب میکنن یا حالا هر چی ...

همینجوری بی سواد میرن سر کار 

مثل معلم پارسال پسرم که مساحت مربع و مستطیل رو بلد نبود قاطی میکرد با هم🤦‍♀️

هی خواهر جو رو ندیدی

چرا میدونم دو نفر از اعضای خانواده م معلم هستن 

اگه این روش کارساز نیست ناشناس کسی رو بفرس اموزش پرورش . مشاور مدرسه برا همین موردها س باید حل کنه مشکلات تمرکز بچه رو

مینیمال 

تو جایی زندگی می‌کنیم که طرف مدرسه نرفته مدرک داره 

با ۴ تومن دیپلم و با ۶ تومن لیسانس میزارن کف دستشون 

حالا این معلم رد کنه بعدش حرف مادر و مدیر دانش آموز رو هم میخوره دیدم که میان گیر میدن فلان معلم تو خوب درس ندادی بچم افتاده

بهترین پسر دنیا واسه منه🤍