2777
2789
عنوان

من به خودم خیانت کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 5980 بازدید | 255 پست
گویا پسره پیغمبره چه قدر مهربون ..... خب عزیزم داری بهش لذت میدی اونم شر و ور میبافه به هم . نکنه ام ...

اتفاقا تا حالا همدیگرو حضوری ندیدیم...ولی همو می‌شناسیم...اهل کامجویی هم نیست و با شخصیته

روزگاری که همه عمر پشیمانم کرد...اعتمادیست که بر مردم این شهر کردم...❤️‍🩹

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مجرد هست و همشهری منه....تایپک هامو بخون لطفا...خیلی تو زندگیم عذاب میکشم...یه ماهه هم کات کردم

اخه مرد خوبی هست؟از چاله در نیایی بیفتی تو چاه،ماشالا بابات جان هم زبل تشریف داره چرامهریه رو گرفته ازت ،پس زمین به نام کیه الان؟؟

یه سال هست پیشنهاد دوستی میده...تو یه سال با یکی وارد رابطه شدم تو تایپک هام هست‌.... فک نکنم وابسته ...

تن فروشیه دختر ! نکن 

چرا نباید یک نفر محترمانه بیاد شما رو به عنوان همسر رسمی اش انتخاب و خواستگاری کنه؟ چرا انقدر خودتو کم ارزش دیدی؟ فردا راحت میندازتت بیرون  

عزیزم دانشجویی حیفه تویه. موقعیت های خوبی رو از دست میدی. مطمئن باش چیزی پنهون نمیمونه و حرف میپیچه. بچسب به درس و دنبال کار باش اینجوری استقلالت رو به دست بیار بعدا اگر خواستی ازدواج یادم یا موقت یا ...

الان به خاطر فرار از شرایط و کمکی که طرف قول داده از چاله خودت رو میندازی تو چاه

تایپک هامو بخوننن....قرار نیست جز من و خودش بقیه بدونن و شهر دیگه. دانشجو هستم ایشونم مدیر پروژه یکی ...

آررررره مرد خوبیه😐😐😐😐😐

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
اگه واقعا ادم خوبه چرا عقد دائم نمیکنه میگه موقت؟به نظرم اصلا قبول نکن چون اینجوری که مشخصه سو استفا ...

عزیزم استارتر خودش می‌دونه ازدواج موقت چیه و فعلا واسه رفع نیاز روحی و و مالی میخواد انجام بده بچه که نیست خودش می‌دونه قراره یه جایی تموم شه

"گیرم واسه حرفی که زدی عذر خواهی کردی" با ذاتی که آشکار شده چه میکنی؟! 🌈اصلا اهل بحث کردن نیستم  پس وقتی ریپلای کردی جوابت اینه:  شاید حق با شماست 🌈یه فنجون چای تازه دم ☕و یه برش کیک 🍰 و موزیک تو سبک مورد علاقم و یه خلوت با خودم به دنیااا دنیا نمی‌فروشم 🥰🥰 یاد بگیرید واسه دل خودتون زندگی کنید نه واسه حرف مردم 💃💃💃گور بابای هرچی حرف مفت🌈🌈 لطفا لطفا افرادی که به بلوغ عقلی و فکری نرسیدن ریپلای نکنن . 😌اگه یه روزی یه جایی حرف زشتی زدی جواب ندادم فک نکن بلد نبودم😳 بدون  فقط خواستم  شبیه تو نشم 🤭. قضیه همون ادب از که آموختی گفت از بی ادبان🤗 دوستان معذرت ولی درخواست دوستی قبول نمیکنم. کلا تو دنیای واقعی هم دوستی ندارم چه برسه مجازی 🤗
تن فروشیه دختر ! نکن چرا نباید یک نفر محترمانه بیاد شما رو به عنوان همسر رسمی اش انتخاب و خواستگاری ...

علنا تن فروشیه😢😢

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
اتفاقا تا حالا همدیگرو حضوری ندیدیم...ولی همو می‌شناسیم...اهل کامجویی هم نیست و با شخصیته

ببین دخترخوب کارت اشتباه اگه شمارو میخواد ازدواج دائم بکنین چون ممکنه برات دردسر درست بشه 

خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم 
اگه واقعا ادم خوبه چرا عقد دائم نمیکنه میگه موقت؟به نظرم اصلا قبول نکن چون اینجوری که مشخصه سو استفا ...

میدونه خانواده اش مخالف هست....خودش میگه واقعا بهم علاقه داره...منتهی من یه ازدواج ناموفق داشتم خانواده اون راضی نمیشن چون من یه بار ازدواج و ایشون ازدواج نداشته تا حالا....آدم خوبی هستش با شخصیت مهندس هس و در کل شخصیت آرومی داره 

روزگاری که همه عمر پشیمانم کرد...اعتمادیست که بر مردم این شهر کردم...❤️‍🩹

دوتاش به درد نمیخورهچه موقت، چه رل و فلان

خب نمیشه که آدما تنها می‌مونن بلاخره یه جوری باید هوای همدیگه رو داشت متاسفانه افراد هوسران تمام رابطه ها رو بدنام کردند بابا بزرگم میگفت خوشا اون زمان که کاباره بود لااقل مردم تکلیفشون با خودشون معلوم بود

فرهنگ غرب رو برید ببینید حتی با دوستی بدون تعهد کتبی یعنی همون رل یا ازدواج سفید یا همباشی و... چقدر خوب با هم پیش میرند با اجازه خانواده ها و زیر نظر اون ها میفهمن چطور مدیریت کنند رابطه هاشون رو

عزیزم شما که قبلاً یبار ازدواج کردی انتظار می‌ره تجربه داشته باشی و عاقلانه تر تصمیم بگیری 

کسی که تا حالا ندیدی رو چطوری شناختی؟ آدم با یکی زندگی می‌کنه به زور میشناستش

اگر بودنمان مرزهای زندگی کسی را وسعت داده،می ارزیم وگرنه که هیچ...