2777
2789
عنوان

من به خودم خیانت کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 5980 بازدید | 255 پست
خب رل زدن قصد بر این هست ک در نهایت باهم و تا آخر عمر کنار هم باشنمگه ی زن چقدر بی ارزشه که خودشو م ...

بله حق با شماست

دور از جون این حرف رو نزنید

من طبق آمار ها دارم میگم ما در عصر انقلاب جنسی هستیم و متاسفانه همون رل زدن که شما میگی در اکثر جوون ها به همون رابطه جنسی ختم میشه و الان خیلی از جوون ها خواهان همین روابط هستند

متاسفانه پسرهایی که تنوع طلب هستند میکشن کنار و حتی بعضی دخترا هم الان خیلی تنوع طلب شدند

این حرف حقیقت هست امیدوارم ناراحت نشید

تاپیکاتو خوندم مثل اینکه شما ازون دست خانمای مطلقه هستی که صیغه میشن، حرفت مفته تاپیکتو ترک میکنم کس ...

زود قضاوت کردی...من تا حالا ازدواج موقت نداشتم...یه آقایی بود اونم یه ماه قبل کات کردم و خودم ریخته ام به هم....ولی به این پیشنهاد فکر میکنم

روزگاری که همه عمر پشیمانم کرد...اعتمادیست که بر مردم این شهر کردم...❤️‍🩹

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چه دردسری...وقتی جز من و خودش کسی قرار نیست بفهمه

اگه ای وسط حامله شدی چی ؟ 

وابسته میشی اونم اگه خواست ولت کنه بره این وسط توآسیب میبینی

اگه ی کیس مناسب اومد خواستی ازدواج کنی این آقانزاشت 

اصلا بدون اجازه بزرگترا هزاران مشکل بوجود میاد

خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم 

تو تاپیک هات چیزی نیست

تو همه اش مثل اینجا فقط ناله کردی

داری خودت بدبخت میکنی

یه ازدواج ناموفق و طلاق 

یه صیغه که علناا بشی شریک جنسی اش

سنی نداری به نظرت دیگه کسی میاد برای ازدواح؟؟

خیلی پسر خوبیه بیاد خواستگاری و ازدواج

وقتی اصرار دارید هیچکی نفهمه و صیغه یعنی فقط شریک جنسی میخواد و این ۱۰۰درصد به ضرر توعه

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
ازدواج موقت بد نیست

باشه اگه به نظرتون بد نیس انجام بدید به من چه

ولی من شخصا هم با دوستی بی هدف و هم با ازدواج موقت مخالفم 

ارزش ادم بالاتر از این چیزاست

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

دختر خوب حضوری ندیدیش هیچ قولی بهش نده . شناختت خیلی کمه ازش

همشهری ما هست و یه ساله چت و گفتار داشتیم و شهر کوچیکه همه رو می‌شناسیم تا حدی

میدونه خانواده اش مخالف هست....خودش میگه واقعا بهم علاقه داره...منتهی من یه ازدواج ناموفق داشتم خانو ...

جدا شدی عزیزم جزام که نداری مخالف باشن!!!!

یه مدت صبر کن بهش بگو من ادمی نیستم که بخوام ازدواج موقت کنم برای خودمو خانواده ام ارزش قائلم این حرفتم نشنیده میگیرم....

همه اولش اروم و مهربون به نظر میرسن ولی بعد ها روی واقعی شونو نشون میدن ساده نباش و سریع گول نخور....

اگه دوستت داشته باشه هرجوریه خانواده شو راضی میکنه در غیر این صورت میره رد کارش.

سلام دوست جوونیا من پَری ام🧜‍♀️  پری که دوست داشت دریایی باشه ولی زمینی شد😋 حالا تعریف از خود نباشه ها🤪 ولی آقایی مون( دَلی قیز) خطابم میکنه 😉😅😂 راستیییییییییی یادم رفت بگم من یک عدد مامان پری ام هستم که هنوز تو دوران طفولیتش سیر میکنه😉😎 اگه تو تاپیکی باهات شوخی کردم به دل نگیر فقط یه لبخند بزن و رد شو دنیا ارزششو نداره دوست خوبم😊در آخر ممنون میشم برای عاقبت بخیری جوجه رنگیام و رسیدن به آرزوهام یه صلوات مهمونم کنی🙂

عجبا...هرچی بیشتر میگذره تو این جامعه اتفاقات کثیف تر و بدتر میبینم...دوست عزیز در نهایت شما تصمیتو گرفتی،اینجا هرکسی راهنمایی کنه باز هم کار خودتو انجام میدی...در پناه خدا

بله حق با شماستدور از جون این حرف رو نزنیدمن طبق آمار ها دارم میگم ما در عصر انقلاب جنسی هستیم و متا ...

ن من چرا ناراحت بشم حالتون کاملا درسته 

حرف منم همینه 

ولی مرد اگه مرد بیاد قشنگ خواستگاری کنه 

دائم و تر تمیز 

دیگه همیشه هم واسه خودته

چن روزه به خدای خودم بیش تر از روزای قبل نزدیک شدم😍🤍حس میکنم دوباره زنده شدم و زندگی به کامم شد😍خدایا ممنونم بخاطر داشتن خونواده خوب و دیدن لبخند اونا،خدا جونم فقط ازت میخوام که همیشه سالم و خوشحال باشن!😍🧿 خدا ممنونم بابت زیبایی هایی که بهم دادی 🦋😍بهت قول میدم ک زیباتر و بهتر از قبل باشم و به ی نسخه ی بهتری از خودم تبدیل بشم..🤍   خودِمن با خودِمن در خودِمن میجنگد🌼🦋🤍
باشه اگه به نظرتون بد نیس انجام بدید به من چهولی من شخصا هم با دوستی بی هدف و هم با ازدواج موقت مخال ...

تایپک هامو بخون...خانواده سختگیری دارم...ازدواج دائم خودشون مشخص میکنن با کی ازدواج کنم...منم آدم هستم اصلا به من توجهی نمی‌کنند....طلاق گرفتم بعصی وقتا حس اضافی بودن تو خونمون دارم...شاید درک نکنی بعصی جاها تیکه های بدی میندازن...من قلبم از اطرافیانم شکسته

تو تصمیمتو گرفتی و میخای این کارو بکنی.هرچی هرکس میگه توجه نمیکنی.دحتر‌خوب این کار به ضرر تو هست ما داریم برای خودت میگیم برای تو داریم حرص میخوریم.هرچیم سختی کشیده باشی در واقع با این کارت خودتو بدبخت تر می‌کنی.گفتنیارو گفتیم و شنیدی در نهایت این تو هستی ک‌تصمیم میگیری خودتو بدبخت کنی یا نه

فاذا قضی امرا فانما یقول له کن فیکون❤👈اگر خداوند اراده کند همه ی غیر ممکن های زندگی ممکن میشود😍❤
بقول شما رل و دوستی تکلیفش معلومه ولی صیغه کلاه شرعیه ک سر خودت میذاری

نه عزیز رل و دوستی و صیغه اینا همش یکیه یکم دقت کن

چیزی تغییر نمیکنه فقط اسمش بد دررفته چون شرایط در حال تغییره

من طرفدار یا منکر هیچکدوم نیستم من فقط تحلیل کردم همین

صیغه تعهد کتبی به همراه داره و دردسرش کمتره

ولی دوستی بدون تعهد در مملکت ما هنوز با دردسر مواجه هست