2777
2789
عنوان

من به خودم خیانت کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 5980 بازدید | 255 پست

اگه واقعا ادم خوبه چرا عقد دائم نمیکنه میگه موقت؟

به نظرم اصلا قبول نکن چون اینجوری که مشخصه سو استفاده شو میکنه بعد یه مدت میره رد کارش حالا بدتر از اون اگه یه علاقه  و عادتی هم باشه این وسط-این تویی که میمونی با حسرت و پشیمونی پس وضعیت الانت ۱۰۰ درصد شرف داره به اعصاب خوردی بعد ازدواج موقتت.

ببخشید رک گفتم خواستم چشماتو باز کنی بعد تصمیم بگیری.

سلام دوست جوونیا من پَری ام🧜‍♀️  پری که دوست داشت دریایی باشه ولی زمینی شد😋 حالا تعریف از خود نباشه ها🤪 ولی آقایی مون( دَلی قیز) خطابم میکنه 😉😅😂 راستیییییییییی یادم رفت بگم من یک عدد مامان پری ام هستم که هنوز تو دوران طفولیتش سیر میکنه😉😎 اگه تو تاپیکی باهات شوخی کردم به دل نگیر فقط یه لبخند بزن و رد شو دنیا ارزششو نداره دوست خوبم😊در آخر ممنون میشم برای عاقبت بخیری جوجه رنگیام و رسیدن به آرزوهام یه صلوات مهمونم کنی🙂
مجرد هستش و دراند خوبی داره...میگه حمایت میکنم به پیشرفت برسی..

مگه تو اسباب بازی ای؟؟؟؟

با ۲۴ سال سن چطور توتستی اجازه بدی یارو به همچین چیزی فکر کنه حتی چه برسه به زبون آوردنش

بعد داری روشم فکر میکنی؟

حس دستمال کاغذی بودن بهت دست نمیده؟؟؟

حس نمیکنی بعدش تو همون دانشگاه بره پر کنه همه جا رو که من با فلانی بودم دست خورده منه همون یه ذره ابروتم بره؟؟؟

ببخشید که اینو میگم واقعا ببخشید ولی شاید چون همینقدر سطحی فکر میکنی خانوادت محدودت کردن 

وقتی اینو پیشنهاد داد باید پدرشو درمیاوردی بعد اومدی داری بهش فکر میکنی؟

𝐌𝐚𝐤𝐞 𝐬𝐨 𝐦𝐚𝐧𝐲 𝐢𝐧𝐬𝐭𝐫𝐮𝐦𝐞𝐧𝐭𝐬 𝐢𝐧 𝐭𝐡𝐞 𝐰𝐨𝐫𝐥𝐝 𝐭𝐡𝐚𝐭 𝐞𝐯𝐞𝐧𝐭𝐮𝐚𝐥𝐥𝐲 𝐨𝐧𝐞 𝐨𝐟 𝐭𝐡𝐞𝐦 𝐰𝐢𝐥𝐥 𝐝𝐚𝐧𝐜𝐞 𝐰𝐢𝐭𝐡 𝐲𝐨𝐮𝐫 🎼𝐢𝐧𝐬𝐭𝐫𝐮𝐦𝐞𝐧𝐭_https://abzarek.ir/service-p/msg/2015550

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حالا جالب اینجاست اگه بگن ازدواج موقت همه میگن وای صیغه اه اه بعد بگن رل زدن و دوستی میگن به به😂

بقول شما رل و دوستی تکلیفش معلومه ولی صیغه کلاه شرعیه ک سر خودت میذاری

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                

اتفاقا ازدواج موقت به ضرر خانم نیست،خیلی واضح و مشخص اول بهش میگن قراره به مدت مثلاً یکسال زن این آقا باشی،تکلیف کامل مشخصه،دیگه این خود شما هستی که تصمیم بگیری قبول کنی یانه

تایپک هامو بخوننن....قرار نیست جز من و خودش بقیه بدونن و شهر دیگه. دانشجو هستم ایشونم مدیر پروژه یکی ...

می‌دونم چی میگی. ولی یک زن بعد از رابطه جنسی تازه وابسته میشه در حالیکه مرد با هر رابطه جنسی بیشتر رها میشه . کنار همه مشکلاتت مشکل عاطفی رو هم اضافه کن ببین میتونی تحمل کنی؟؟!! یکی از دوستان ما ، با همچین ازدواجی به دنیا اومده بود . یعنی ۴۰ سالش بود هنوز دنبال محبت و نگاه پدرش میدوید و جرئت نداشت جایی بگه پدرش کی هست . خیلی اوقات حاملگی ها وقتی تشخیص داده میشن که دیگه امکان سقط هم نیست . خودت رو بدبخت نکن 

گویا پسره پیغمبره چه قدر مهربون ..... خب عزیزم داری بهش لذت میدی اونم شر و ور میبافه به هم . نکنه امید داری خرجت کنه ازت متخصص در بیاره؟

مگه تو اسباب بازی ای؟؟؟؟با ۲۴ سال سن چطور توتستی اجازه بدی یارو به همچین چیزی فکر کنه حتی چه برسه به ...

همچین آدمی نیست.....تایپک هامو بخون....زندگی خیلی بدی دارم....

روزگاری که همه عمر پشیمانم کرد...اعتمادیست که بر مردم این شهر کردم...❤️‍🩹

حالا جالب اینجاست اگه بگن ازدواج موقت همه میگن وای صیغه اه اه بعد بگن رل زدن و دوستی میگن به به😂

آخه پسرا دوستی از زیادیسونه دیگه چ پوخی هستن ک باهاشون ازدواج موقت بکنی

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚

حمایت در ازای استفاده از بدنت ،بدون اینکه طرف دایمی ت بخواد

وحشتناااا‌که. رسما تن فروشی هست😑😑😑😘

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎