2777
2789
عنوان

ببخشید اشتباه شد زایمان طبیعی بهتره یا سزارین

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 44 پست
خب میگم برا هر بدنی یه نوع زایمان مناسبه نمیشه گفت کدوم بهتره🥲😂

بابا من دوستمونو ریپلای کرده بودم جوابشو دادم 

آخه گفت هیچکدوم منم گفتم پس چیکار کنیم نمی‌تونیم بچه رو بالا بیاریم که 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بستگی به بدن آدم داره . واسه هرکس یه مدل زایمان مناسبه یکی طبیعی واسش راحت تره یکی سزارین. اصلا نمیش ...

من بنده خدایی میشناسم برای زایمان میره ماشالله دو سه ساعت طول نمیکشه زایمان میکنه .من دو روز عذاب کشیدم برای طبیعی .بشدت پشیمانم. الانم قراره برم هایفو

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
طبیعی خودم تجربه نکردم ولی اکثر خانوما تو دنیا طبیعی انتخاب میکنن حتی ادمای معروف (بجز خانومای اینجا ...

دقیقا خخخخخ

من خالم  لندن زندگی میکنن وقتی نزدیک زایمانم بود هی ب اون زنگ میزدم میگفتن تروخدا بگو اونجا همه سزارین میکنن؟

اخه تو ایران همه میگن سزارین خوبه طبیعی جر میخوری و ب بدنت اسیب میرسه و و و

قسم خورد گفت بخدا بیشتر زایمانای اینجا طبیعیه فقط میگفت باید تحرک تو بارداری زیاد داشته باشی مثل پیاده روی تا زایمان راحتی داشته باشی اگرنه ب چوخ میری.

ولی خب من خودم سزارین شدم

لایک نکن خیرشو ببینی
من بنده خدایی میشناسم برای زایمان میره ماشالله دو سه ساعت طول نمیکشه زایمان میکنه .من دو روز عذاب کش ...

اره منم شنیدم همکارم میگفت من چند ساعت طولانی درد کشیدم بچه نیومد اخرشم دسشویی کرد بردنم سزارین کردن زجر کشیدم 

من بنده خدایی میشناسم برای زایمان میره ماشالله دو سه ساعت طول نمیکشه زایمان میکنه .من دو روز عذاب کش ...

هایفو چیه؟ 

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

اره منم شنیدم همکارم میگفت من چند ساعت طولانی درد کشیدم بچه نیومد اخرشم دسشویی کرد بردنم سزارین کردن ...

منم دیگع دکتر گفت اتاق عمل حاضر کنید همون نیم ساعت بچه اومد

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

تجربه ی من 

زایمان اولم طبیعی بود بدنم کاملا اماده بود در حد یه ربع درد داشتم و بعد زایمان . وقتی امدم تو بخش خیلی ضعف داشتم تونستم چیزی بخورم مشکلی نداشت. 

زایمان دوم 

دوقلو بود. سزارین شدم.از لحظه ای که به هوش امدم درد داشتم تا ده روز  کمرم صاف نمیشد از شدت درد. 

از شب قبل عمل نباید چیزی بخوری و تا چند ساعت بعد از عمل حتی اب نمیتونی بخوری من از ضعف و درد وتشنگی هلاک شدم. اصلاً تجربه ی خوبی نبود. 

فرج مولا صلوات..اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم. 
دقیقا خخخخخمن خالم لندن زندگی میکنن وقتی نزدیک زایمانم بود هی ب اون زنگ میزدم میگفتن تروخدا بگو اون ...

دقیقا همین شکلیه 

بچه کورد.لبیک یامهدی سن ۱۸تا۲۵ سالگی خیلی عجیبه، بعضی ها هنوز گواهی نامه نگرفتن، بعضی ها دارن ی شرکت اداره میکنن، بعضی ها تاحالا هیچ رابطه ای نداشتن، بعضی ها بچه دارن، بعضیا دارن تو کشورای مختلف سفر میکنن، بعضی ها برای بیرون رفتن از خانوادشون اجازه میگیرن‌،تو این بازه سنی همه چی ممکنه.

اره بابا اصلا یکی لگنش کوچیکه جواب نمیده طبیعی واسش ... جاری خودم چهار شکم طبیعی زاییده مادرشوهرم همش تشویق میکنه که سریع زایمان میکنه اصلا هم نق و نوق نمیکنه گفتم خوب حتما گشاد شده دیگه بعد چند تا زایمان ... مگه دست خود آدمه که دیر بزاد یا زود

اره بابا اصلا یکی لگنش کوچیکه جواب نمیده طبیعی واسش ... جاری خودم چهار شکم طبیعی زاییده مادرشوهرم هم ...

ن بدنش آمادگی داره من هم سنم کم بود