2777
2789
خب چرا ولش نمیکنی .. چرا به یه ادم که ذره ای برات ارزش قائل نیست و ب احساساتت اهمیت نمیده و اصلا برا ...

به نظرت کار بدی کرد که احساسات منو نادیده گرف یا حق داره؟

خودش میدونه من چقد گریه و زاری کردم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

به نظرت کار بدی کرد که احساسات منو نادیده گرف یا حق داره؟خودش میدونه من چقد گریه و زاری کردم

اگه با احساساتت باری میکرد و گولت میزد یا بهت دروغ میگفت ک کارشو پیش ببره اره کارش اشتباه بود ولی وقتی میاد تورو ب قول معروف ایگنور میکنا و بهت اهمیت نمیده و بهت بی محلی میکنه این فقط یه معنی میده یعنی تورو نمیخواد .. کسی ک احساساتتو نبینه و چشمشو روش ببنده براش مهم نیستی ن خودت و ن اشکات تو این یارو رو زیادی بولدش کردی مشکلت همینه تقصیر تو هم‌ نیست خیلیارو باید مثل تو چشماشونو روی واقعیتا باز کرد ولی خب خیلیاتون مقاومت میکنین 😏

☚ꪱׁ🎭 Ξ匚匚ΞDΞИΓΞSIᗅSΓ
اگه با احساساتت باری میکرد و گولت میزد یا بهت دروغ میگفت ک کارشو پیش ببره اره کارش اشتباه بود ولی وق ...

اخه دستمم دراز کردم گفتم میشه یع دست بدیم اولش گف نع ولی وقتی دید من دستم همونجوری مونده گرفت دستمو بعدش دستشو کشید گف بابا به خدا من حوصله ندارم

اخه دستمم دراز کردم گفتم میشه یع دست بدیم اولش گف نع ولی وقتی دید من دستم همونجوری مونده گرفت دستمو ...

پس صد در صد افسردگی گرفته بخاطر دختره من باشم طرف بخاد همچین رفتاری کنه  انقدر بی محلی کنه دیگه سمتش نمیرم انگار ک بزور دست بده یا از سر لطف بهت دست بده ی همیچن چیزی .. ولی خیلی جالبه تو ب اون فکر میکنی اون ب یکی دیگه 🤷‍♂️

☚ꪱׁ🎭 Ξ匚匚ΞDΞИΓΞSIᗅSΓ
خیلیم هر سری با تندی جوابم میکرد مگه من چیکارش کرده بودم 😭

هرچی بوده اون ن خودت براش مهمی ن حال الانت .. اون دلش پیش کس دیگس پس ب خودت بیا اعتماد ب نفس داشته باش خودتو جمع و جور کن یکم جدی تر ب این قضیه نگاه کن منطقی باش احساسات یه وقتا ادمو گمراه میکنه .. نزار این اتفاق بیوفته از الان جلوش بگیر و برای خودت ارزش قائل باش فقط این اجازرو بده ک ادمای جدید وارد زندگیت شن مطمئن باش کیسای بهتری پیدا میکنی ک عشقو ارامشو و حال خوبو باهاشون تجربه کنی .. 

☚ꪱׁ🎭 Ξ匚匚ΞDΞИΓΞSIᗅSΓ
هرچی بوده اون ن خودت براش مهمی ن حال الانت .. اون دلش پیش کس دیگس پس ب خودت بیا اعتماد ب نفس داشته ب ...

یعنی اصلا امکان نداره به کسی فکر نکنه تو حال حاضر؟  حتما داره به یه نفر فکر میکنه یعنی ؟