2777
2789

فردا امتحان داررررمممم😭

خوابم میاد. 🥲🥲🥲

بیاین انگیزه بدید بهم 🥲

تو را آنگونه می خواهم که شاهی سرزمینش را*شبیه مومنی دل کنده از دنیا که دینش را❤️ یه آذر ماهی جیگر 🫠😜مشاوره میدم به بچه های تجربی برای کنکور خواستید تگم کنید 🌟🌟مطمئنا حاضر جواب تر از من پیدا نمیشه جایی برای حاضر جوابی موندید بیاید بگم چی بگید 😆

منم فردا امتحان دارم🥲

احساس میکنم هیچی ام بلد نیستممممم

!وَ لَسَوْفَ يُعْطِيكَ رَبُّكَ فَتَرْضَیٰ  و خدا به‌‌ زودی به‌ تو‌ چیزی می‌بخشد که‌ راضی‌ میشوی..سوره ضحی / آیه۵.یکم فکر کن بهش...❤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم فردا امتحان دارم🥲احساس میکنم هیچی ام بلد نیستممممم

وای منم😭

تو را آنگونه می خواهم که شاهی سرزمینش را*شبیه مومنی دل کنده از دنیا که دینش را❤️ یه آذر ماهی جیگر 🫠😜مشاوره میدم به بچه های تجربی برای کنکور خواستید تگم کنید 🌟🌟مطمئنا حاضر جواب تر از من پیدا نمیشه جایی برای حاضر جوابی موندید بیاید بگم چی بگید 😆

بخواب فوقش ازدواج میکنی

برو آقا ازدواجم کنم شوهرم نمیاد برام ترما رو پاس کنه که 😭

من حس ششم دارم تو فردا امتحانت خوب میدی 😂

🥲🥲🥲مرسییی خیالم یکم راحت شد

!وَ لَسَوْفَ يُعْطِيكَ رَبُّكَ فَتَرْضَیٰ  و خدا به‌‌ زودی به‌ تو‌ چیزی می‌بخشد که‌ راضی‌ میشوی..سوره ضحی / آیه۵.یکم فکر کن بهش...❤
یه چایی یا نسکافه ای چیزی بزار کنارت پتو بپیچ دورت بشین درست بخون 😂

ینی فقط پتومو ی جا گذاشتم نبینم پتو ببینم از خود بی خود میشم میخابم 🥲

خانوم پرستارمون اگه فیزیکشو بیوفته ما نمیریم پیشش

آناتومیه 🥲😭😭😂

یه چایی یا نسکافه ای چیزی بزار کنارت پتو بپیچ دورت بشین درست بخون 😂

صندی

من خیللییییی حالم بده

از خودمم متنفر شدم حتی

میشه بهم بگی اونی ک میخام میشه یا نه

آدما تو تاریکی از تنهایی نمیترسن ازینکه تنها نباشن میترسن:)