2777
2789
عنوان

الهی بمیرم واسه دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1175 بازدید | 82 پست
نه والا

چقدر عجیب !

به طرفدار های گروه BTS میگن آرمی عزیرم

هدف من بزرگترین شیطان شدن است. تمام کسانی که مرا به اینجا رساندند همگی مرا میخواهند، اما مدتی دیگر همگی زیر فرمان من خواهند بود ...ایتاچی اوچیها..‌.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اخیییی خداحفظشون کنهمنم دوست دارم یه بچه دیگه بیارم اما شرایط مالی بده و بد زایمان و بدزخمم از طرفی ...

بله درسته.بزرگ بشن کمی ازاد تری

‌من الان نسبتا کمی ازاد شدم و میتونم گاها وسط روز برم کافه و باشگاه و ...   

ولی سرکار خیررر. چون درسشون رسیدگی میخواد

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
چه عالی منم اوتی سون ام و نزدیک ده تا از گروه های کی پاپ رو استن میکنم خیلی خوبه موفق باشید جونگ کوک ...

یادم میمونه کاربریتو عزیزم

من آهنگای جدید و وایرال رو بیشتر دنبال میکنم منم همین حدود از گروه ها رو استن میکنم

از بی تی اس همه چیز شروع شد و ادامه داره منتظر کامبکشونم البته بعد سربازی

همسر من قول داده منو کنسرت بی تی اس ببره فکر کنم دیگه با دخترم میریم در آینده 

میدونی چیش قشنگه؟ اینکه تو پیامشونو میشنوی و سعی میکنی تو زندگیت بهتر و بهتر باشی موفقیتشونو میبینی و به جلو میری 

خوبه که دنیای قشنگ اون بیرون رو ببینی و خودتو دوست داشته باشی

پر تلاش باش و موفق

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم
یادم میمونه کاربریتو عزیزممن آهنگای جدید و وایرال رو بیشتر دنبال میکنم منم همین حدود از گروه ها رو ا ...

خوشحالم میکنی

من با اکسو شروع شد کی پاپر شدنم ولی بی تی اس به زندگیم معنا داد خط فکریمو گسترش داد و باعث رشدم شد 

برای همینه قلبا عاشقشونم 

خیلی هیجان انگیزه درست چند ماه دیگه پسرا برمیگردن و قراره تور جهانی داشته باشن واقعا دلتنگشونم خیلی زیاد

ایشالا که به زودی نسیبتون میشه که با دختر خانم زیباتون همچین حس قشنگی رو تجربه کنید

درسته کاملا حق با شماست اونا انگار یه نیروی محرک ان برای ادامه دادن و رنده بودن و زندگی کردن

و همچنین الگو های خوبی

هدف من بزرگترین شیطان شدن است. تمام کسانی که مرا به اینجا رساندند همگی مرا میخواهند، اما مدتی دیگر همگی زیر فرمان من خواهند بود ...ایتاچی اوچیها..‌.

خوشحالم میکنیمن با اکسو شروع شد کی پاپر شدنم ولی بی تی اس به زندگیم معنا داد خط فکریمو گسترش داد و ب ...

مرسی عزیزم فعلا دخترم ۲.۵ سالشه ولی ترجیح میدم دنیاش فانتزی و رنگی رنگی باشه و با مفاهیم عمیق تری از زندگی آشنا بشه قوی و شاد بزرگ بشه

دقیقا همینطوره

مرسی عزیزم فعلا دخترم ۲.۵ سالشه ولی ترجیح میدم دنیاش فانتزی و رنگی رنگی باشه و با مفاهیم عمیق تری از ...

امیدوارم دخترتون همیشه سالم و موفق باشه

بله درسته.بزرگ بشن کمی ازاد تری‌من الان نسبتا کمی ازاد شدم و میتونم گاها وسط روز برم کافه و باشگاه و ...

وای من همین کارام نمیتونم بکنم حتما همسر با درکی هم دارید 

ممنون توام همینطور عزیزم دنیات به قشنگی کیپاپ و همه کیدرامای هپی اندینگ باشه

قربونت برم که مننن💜

وای سر درد گرفتم چون نمیفهمم چی میگید 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

سریال کره ای جدید نگاه نمیکنی؟ شروع کن ازین جدیدا متناسب با روحیه ات انتخاب کن ببین

من از سریال شروع کردم الان آهنگاشونو گوش میدم همه رو هم‌میشناسم