من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
آقایون ریپلای نکنن درخواست دوستی پذیرفته نمیشود😁 نینی سایت رو با سایت دوستیابی اشتباه نگیرید ممنون😅 😄❤️🩹 زندگی زناشویی تا وقتی زندگیه که همه چی بین خودشون بمونه 🔪🩴🔫 خیانت هیچ توجیهی نداره گاهی حتی چت ساده هم خیانت حساب میشه پس مواظب رفتارامون باشیم😏 مادلیل به دنیا اومدن بچه هامونیم پس مواظب رفتارامون باهاشون باشیم نتیجه تربیت ما قراره وارد جامعه بشه پس جوری تربیتشون کنیم که بهشون افتخار کنیم بچه هارو برای کارهای اشتباه سرزنش نکنیم و به جاش یاد بدیم اشتباهات خودشون بپذیرن لطفا لطفا لطفا اونارو رها نکنیم ما به دنیا اوردیمشون درقبالشون مسعولیت سنگینی داریم ❤ لطفا هیچ وقت با بقیه مقایسشون نکنیم نزاریم حس کمبود رو تجربه کنن ممنون 👩🏻🍼
خودم تجربه نکردم ولی اکثر خانوما تو دنیا طبیعی انتخاب میکنن حتی ادمای معروف (بجز خانومای اینجا)
بچه کورد.لبیک یامهدی سن ۱۸تا۲۵ سالگی خیلی عجیبه، بعضی ها هنوز گواهی نامه نگرفتن، بعضی ها دارن ی شرکت اداره میکنن، بعضی ها تاحالا هیچ رابطه ای نداشتن، بعضی ها بچه دارن، بعضیا دارن تو کشورای مختلف سفر میکنن، بعضی ها برای بیرون رفتن از خانوادشون اجازه میگیرن،تو این بازه سنی همه چی ممکنه.
نمیدونم من ک آسیب دیدم شکلش هم عوض شد .بدون زایمان واژن جمع و جور تر هست .بهر حال فشار زیادی وارد میشه تا بچه بیاد هر چ ک بخیه اینا بخوری
اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.