2777
2789
عنوان

ببخشید اشتباه شد زایمان طبیعی بهتره یا سزارین

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 44 پست
ی هفته پیش سزارین شدم شکرخدا خیلی خوب بود اونجوری که تو ذهنم ازش غول ساخته بودم و میترسیدم نبود

اخه میگن طبیعی خیلی درد داره ولی وقتی که سزارین میکنی بعدا برات مشکلات جسمی پیش میاد

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چون من ی سقط داشتم ویک سزارین....قطعا انتخابم سزارین هس

ی صلوات بفرستین برای نی نی کوچولوم..فدای همتون.....خدایاشکرت۱/۵/۱۴۰۲از مثبت شد🥰🥰 خدایاشکرت🥰😍خدایاشکرت بداز۱۱سال چشم انتظاری وباوجودتنبلی شدید خدایاشکرت🥰🥰۱۶/۱۲/۱۴۰۲پسرم ب دنیااومد۱۴۰۳/۱/۴پسرم اسمانی شد😭😭😭

یا زایمان طبیعی تمام لخته خون ها و کثیفی ها و اضافات رحم هم خارج میشه 

اما سزارین نه بعد ها مشکل پیدا می‌کنی 

اگه درد زایمان طبیعی رو فاکتور بگیریم واقعا مزیت های زایمان طبیعی خیلی بیشتر هست 

طبیعی 

خودم تجربه نکردم ولی اکثر خانوما تو دنیا طبیعی انتخاب میکنن حتی ادمای معروف (بجز خانومای اینجا)

بچه کورد.لبیک یامهدی سن ۱۸تا۲۵ سالگی خیلی عجیبه، بعضی ها هنوز گواهی نامه نگرفتن، بعضی ها دارن ی شرکت اداره میکنن، بعضی ها تاحالا هیچ رابطه ای نداشتن، بعضی ها بچه دارن، بعضیا دارن تو کشورای مختلف سفر میکنن، بعضی ها برای بیرون رفتن از خانوادشون اجازه میگیرن‌،تو این بازه سنی همه چی ممکنه.

نمیدونم من ک آسیب دیدم شکلش هم عوض شد .بدون زایمان واژن جمع و جور تر هست .بهر حال فشار زیادی وارد میشه تا بچه بیاد هر چ ک بخیه اینا بخوری

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.