2777
2789
من همین الان اومدم اینجا و دارم فک میکنم چکار کنم با شوهری که به زنای دیگه نگاه میکنه و میگه خوش تیپ ...

حالا جالبه دیشب داخل یه تاپیک حرف حجاب افتاد ، من اینچیزا میگفتم خانمه منو ول نمی‌کرد ک تو داری تحمیل می‌کنی نظرت رو 

هرچی من میگفتم دارم از تجربه زندگیم میگم حالیش نمیشد ، دوز از جون شما انقدر نهفهم بود این بشر !

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وای چقدر کامنت شما برای من جالب بود عزیزم 🥺! اگر می‌خواین تاپیک های منو بخونید من ۳۳ سالمه و همیشه ...

آفرین عزیزم من واقعا خوشحالم که دلت پاک و در جستجوی خوبی بوده و نگاه مردا و حق الناس باعث شده تغییر مسیر بدی امیدوارم بهترین ها رو از حضرت زهرا بگیری. اتفاقا  ما تو فامیلمون دو تامورد داشتیم اونا هم تغییر مسیر دادن یکیشون با یه مرد خوب اشنا شد اونیکی هم رفیق خوب . متاسفانه توجیح زیاد میارن واسه این چیزا .من میگم کسی که برای خودش ارایش میخواد بکنه تو خونه جاش هس و این صرفا یه توجیحه . ولی ادم ک دلش دنبال حقیقت باشه میفهمه که اینها چیزی جز خودنمایی  و ضعف اعتماد بنفس نیس. همشم زیر سر مردای کثیفه که الکی میگن زن باید ازاد باشه (تا ما بتونیم کیف کنیم) و دخترا گول میخورن

اگر تونستین کامنت منم بخونید اینجا گذاشتم عزیزم

صفحه چنده خواهر؟

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀
آفرین عزیزم من واقعا خوشحالم که دلت پاک و در جستجوی خوبی بوده و نگاه مردا و حق الناس باعث شده تغییر ...

جمله به جمله تون حق بود و در از پُختگی عزیزم 👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻 

ان‌شاءالله هرجا هستین تنتون سالم باشه و ممنونم از دعاهای زیباتون انشاءالله همه آرزوهای که برای من کردین اول برای شما پیش بیاد گلم ☘️💜🌸

وای چقدر کامنت شما برای من جالب بود عزیزم 🥺! اگر می‌خواین تاپیک های منو بخونید من ۳۳ سالمه و همیشه ...

خیلی خوشحالم بانو و هزاران بار شکر برای این تغییر مثبت و قرار گرفتن در مسیر نور

در مورد حجاب، به نظرم خوب جا نیوفتاده. شبهات عمیقی وجود داره و‌گاهی حتی بد هم جا افتاده

وگرنه خیلی از دوستان اگر براشون خوب جا بیوفته با شوق سمتش میرن، میدوون بطرفش

دوست دارم یک بار تو سایت دربارش حرف بزنیم و تاپیک بزنم ان شاالله

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀
خیلی خوشحالم بانو و هزاران بار شکر برای این تغییر مثبت و قرار گرفتن در مسیر نوردر مورد حجاب، به نظرم ...

بله درست میگین گلم 

اصلا مسئله حجاب کلا قاطی شده ب مسائل دیگ 

بنظر من متاسفانه عقاید مردم هم کم رنگ شده و مقصر اصلی خودشون هستن اما گردن اینو اون میندازن ، کوتاهی خودشون رو گردن کوتاهی های دیگران میندازن و این تفکر کلا اشتباهه و خداوند هیچوقت قبول نمیکنه همچین چیزی رو 

چقدر زیبا و عالی صحبت کردی❤️ واقعا همینطوره👏

قربونت برم❤

دل تنگم ، دل تنگ نبودی که بدانی چه کشیدم .. عاشق نشدی لنگ نبودی که بدانی چه کشیدم .. کو قطره ی اشک که به پای تو بریزم تا بمانی ، بی اسلحه در جنگ نبودی که بدانی چه کشیدم .. تو ان بت مغرورِ پیغمبر شکنِ داغ ندیدی ، دل بسته به یک سنگ نبودی که بدانی چه کشیدم.. تو تابلوی حاصلِ دستانِ هنرمند خدایی ، نقاشی بر رنگ نبودی که بدانی چه کشیدم .. گشتم همه جا پی چشمان تو اما ، فرسنگ به فرسنگ نبودی که بدانی چه کشیدم :)

عزیزم بله درسته ،خیلی خوشحالم برات ،نه واسع اینکه چادری شدی واسه اینکه سمت گمراهی نرفتی و انسان ارزشمندی شدی

ما زنا به خودمو و هم جنسمون رحم نداریم کاش امثال شما روز به روز بیشتر بشن 

🩶...امان از حس ششم قوی!مشکلش میدونی کجاست؟! این که کامل میدونی و میفهمی چیشده ولی حیف مدرکی واسه اثباتش نداری!🩶

بله درست میگین گلم اصلا مسئله حجاب کلا قاطی شده ب مسائل دیگ بنظر من متاسفانه عقاید مردم هم کم رنگ شد ...

بله صد در صد

اگر اعمال ما گردن کسی دیگه بود هرگز خدا جزا و‌پاداش در نظر نمیگرفت

اتفاقا همین اشتباه فهمیدنه تو مسائل اعتقادی هم اگر باشه باز گردن خودمونه، چون خودمون باید براش وقت بذاریم بریم دنبالش

به خصوص الان‌که دسترسی به منابع خیلی راحته

منتها بالاخره بعضی ها نمیرن، و از اینجا اونجا مجازی و... دلایل اشتباه میشنون

مثلا مسئله تحریک شدن مردان تو مسئله حجاب، جزو علتهای درجه سوم و چهارمه. علت اولش به خاطر خود شخص اون بانو هست

خیلی جای حرف داره