2777
2789
من همین الان اومدم اینجا و دارم فک میکنم چکار کنم با شوهری که به زنای دیگه نگاه میکنه و میگه خوش تیپ ...

متاسفم واقعا

اخیرا تو یه پیج بودم که آقا کارشون واسطه گری ازدواجه

میگفت پسرها عکس فلان بلاگر رو برام میفرستن میگن این تیپی میخوایم

یعنی ذائقه جامعه داره عوض میشه و این هشداره

من چهره ساده ای دارم اما روسری رنگ روشن خیلی بهم میاد، قبلا ها که بازار یا بیرون رفتنی سر میکردم میدیدم چقدر خیره نگاه میکنند، بارها دیدم آقایی که همسرش کنارشه اما خیره نگاه میکنه

خودم رو کذاشتم جای همسر اون مرد و تصمیم گرفتم تو جاهای عمومی اون روسری که انقدر بولد میکنه آدمو، سر نکنم

میدونم و میدونم که اون مرد هم مشکل داره و خیلیم مشکل داره که خیره میشه به دخترای تو خیابون

اما همونطور که اون مسئول نگاهشه، منم مسئول هستم

الان خدارو شکر راحت ترم، عذاب وجدان ندارم

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀
بجز تقلید و قبول نداشتن خودت هیچی تو این پلنگ بودن دوره زمونه مون نیست 🤦🏻‍♀️

بله اکثرا اعتماد به نفس ندارن ،یا بهشون خیانت شده و دارن جبران میکنن با این رفتارا 

🩶...امان از حس ششم قوی!مشکلش میدونی کجاست؟! این که کامل میدونی و میفهمی چیشده ولی حیف مدرکی واسه اثباتش نداری!🩶

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب توهم به جای کینه و نفرت نسبت به بقیه ارایش کن تیپ بزن به خودت برستنبل و هپلی نباشحالا درسته یه عد ...

و ضمنا حاضر نیستم  بخاطر دیگران  خودنمایی کنمو  اخرت خودمو خراب کنم و زندگی زنهای دیگه رو خراب کنم و نگاه مردا رو به خودم زوم نگه دارم 

خب توهم به جای کینه و نفرت نسبت به بقیه ارایش کن تیپ بزن به خودت برستنبل و هپلی نباشحالا درسته یه عد ...

ایشون نه نفرت داره نه تنبله، فقط ضربه دیده هست از اشتباهات بقیه. دلش نمیخواد حریم خصوصیش ببره تو جامعه

زیبایی های خصوصی

لباسهای خصوصی

و هر عملی که خصوصیه و برای افراد خصوصی و اماکن خصوصی

مثل خانه

مثل همسر

همین.

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

من دو سالِ میخوام بینیمو عمل کنم بعد کلی کلنجار تصمیم قطعی به عمل گرفتم و دکترمو پیدا کردم وگرنه همیشه معتقدم نچرال زیبا تر و با اصالت تر و اون چیزی که باعث میشه بقیه جذبت بشن انرژی مثبت و خوبه توعه . هر دختری زیبایی خاص خودشو داره باید تلاش کنی علاوه بر ظاهر زیبا مثل ی الهه ی زیبایی هم برخورد کنی قلب و درونتو پاک کن روی اعتماد بنفست وقت بزار هیچ آدم با اعتماد بنفس سالمی تزریقات آنچنانی و عمل های زیاد انجام نمیده و پسرایی هم که جذبت میشن هیچوقت قلب تورو قرار نیست لمس کنن اونا طرز فکرشون راجب تو خیلی متفاوته و هدفای دیگه دارن و سو استفاده میشه ازت فقط همین . و بدون که زیبایی هیچ انتهایی نداره همیشه ی زیبا تر هم وجود داره کسی که به واسطه ی قیافه با تو میاد تو رابطه، ی صورت زیبا تر تو خیابون فکر تورو از سرش میندازه و این چرخش اخرش جز پوچی نیست 

از خودت شروع کن وقتی درونت سالم باشه رابطه ی سالم رو هم جذب میکنی و حتما روی اعتماد بنفست بیشتر کار کن

دل تنگم ، دل تنگ نبودی که بدانی چه کشیدم .. عاشق نشدی لنگ نبودی که بدانی چه کشیدم .. کو قطره ی اشک که به پای تو بریزم تا بمانی ، بی اسلحه در جنگ نبودی که بدانی چه کشیدم .. تو ان بت مغرورِ پیغمبر شکنِ داغ ندیدی ، دل بسته به یک سنگ نبودی که بدانی چه کشیدم.. تو تابلوی حاصلِ دستانِ هنرمند خدایی ، نقاشی بر رنگ نبودی که بدانی چه کشیدم .. گشتم همه جا پی چشمان تو اما ، فرسنگ به فرسنگ نبودی که بدانی چه کشیدم :)

متاسفم واقعااخیرا تو یه پیج بودم که آقا کارشون واسطه گری ازدواجهمیگفت پسرها عکس فلان بلاگر رو برام م ...

آفرین به شما دم شما گرم عزیزم . دقیقا حس خیلی وحشتناکیه . واقعا میگم شوهرم تو همه چی عالیه و حتی با نامحرم ارتباط نداشته که بگیم مشکل از اونه فقط.  ولی از اینایی هم نیس ک سرش پایین بندازه کلا به زن ها حتی موقع حرف زدن نگاه نکنه.  تنها ایرادش همینه که بیرون رفتنی همونجور ک من از چهره بعضی زنا خوشم میاد نگاه میکنم اونم اینجور میشه و به بعضیا خیره میشه .چند بار سعی کردم این حالتشو درمان کنم مثلا بیام جلوش یا خونه ارایش میکنم یا به یاد اخرت میندازمش اما آنقدر بد میان بیرون که باید طرف خیلی رو خودش کار کرده باشه 

بله اکثرا اعتماد به نفس ندارن ،یا بهشون خیانت شده و دارن جبران میکنن با این رفتارا

دقیقا من یه خانم رو دیدم اینجوری بود و اونجا از کینه ای که داشتم نسبت به این خانما خیلی کم شد. اما این روش روش درستی نیس .ما خانما داریم هی بدتر  میکنیم و مردا رو پرروتر و خیانت ها رو بیشتر میکنیم 

دقیقا من یه خانم رو دیدم اینجوری بود و اونجا از کینه ای که داشتم نسبت به این خانما خیلی کم شد. اما ا ...

اره اینا میگن عه من که خیلی ساده و خوب بودم بهم خیانت شد پس منم میشم یکی مثل اونا ..کلا جامعه داره با افکار سمی ما خانم‌ها خراب میشه ...بنظرم مقصر ما خانمها هستیم بیشتر از اقایون

🩶...امان از حس ششم قوی!مشکلش میدونی کجاست؟! این که کامل میدونی و میفهمی چیشده ولی حیف مدرکی واسه اثباتش نداری!🩶

اره اینا میگن عه من که خیلی ساده و خوب بودم بهم خیانت شد پس منم میشم یکی مثل اونا ..کلا جامعه داره ب ...

کاش میتونسیم جلوی این دومینوی وحشتناک رو بگیریم که خود ما خانما داریم اسیب میبینیم و همش بخاطر ضعف اعتماد بنفسی هس ک صنعت مد ایجاد میکنه 

کاش میتونسیم جلوی این دومینوی وحشتناک رو بگیریم که خود ما خانما داریم اسیب میبینیم و همش بخاطر ضعف ا ...

خیلی دوس دارم بلاگر بشم یا یه گروهی بسازم که کلا نچرال بودنو نشون بدیم و دوباره افکار بقیه رو به سمت نچرال بودن ببرم ،ولی میدونم نمیشه و خیلیا دیگه نمیخوان قبول کنن 

خیلی دوس دارم بلاگر بشم یا یه گروهی بسازم که کلا نچرال بودنو نشون بدیم و دوباره افکار بقیه رو به سمت ...

ما بیخود نیس بهمون میگن جهان سوم .الان زن های اروپایی هم متوجه شدن ک داره ازشون سواستفاده میشه و حتی باورت نمیشه دگ تا این حد پیش رفتن و نچرال رو به فنا رسوندن که حتی موی دست و پاشون رو هم نمیزنن اونوقت ما اینجا هنوز درگیر اینیم که خوشگلترین دختر حساب بشیم واز هیچ عمل و ارایشی دریغ نمیکنیم . با این روش تند تند   لوازم ارایشی جدید باید خرید و یه عمل تازه کرد چون خیلی زود مد عوض میشه و اینا همش میره تو جیب  اونایی ک مد رو ایجاد میکنن 

ما بیخود نیس بهمون میگن جهان سوم .الان زن های اروپایی هم متوجه شدن ک داره ازشون سواستفاده میشه و حتی ...

و همش باید پول بیشتری در بیاریم تا جواب این هزینه ها رو بده .شاید لازمم نباشه بلاگر شی .از همین نی نی سایت و اطرافیات هم میتونی اگاهی بدی 

ما بیخود نیس بهمون میگن جهان سوم .الان زن های اروپایی هم متوجه شدن ک داره ازشون سواستفاده میشه و حتی ...

واقعاً از ماست که بر ماست 

ما  ایرانی ها هرچی سرمون بیاد حقمونه 

من همین الان اومدم اینجا و دارم فک میکنم چکار کنم با شوهری که به زنای دیگه نگاه میکنه و میگه خوش تیپ ...

وای چقدر کامنت شما برای من جالب بود عزیزم 🥺! 

اگر می‌خواین تاپیک های منو بخونید من ۳۳ سالمه و همیشه تیپ های به روز داشتم مثلا این آخری ها پیرهن بودن جوراب تا این حد بود حجابم ! گذشت و بنا بر دلایلی خدا کمکم کرد و ۵ ماهی میشه چادر پوشیدم ! 

آخرین روزهایی ک بی حجاب بودم داخل رستورانی بودم ک یه آقا زن داشت و ۲ تا پسر اصلا نمی‌فهمید چی داره کوفت می‌کنه انقدددددددد نگاه کثیفش ب من بود ! حتی حتی حتی موقع ترک رستوران و سوار شدن ب ماشین هم باز این آقا لحظات آخر برمیگشت نگاه من میکرد و ول کن نبود !

الان بعد از چادری شدنم هیچکس حتی کوچکترین نگاهم نمیکنه تمام نگاه ها ازم برداشته شده ....

واقعا هم اینچیزا حق و ناس داره ، وقتی دل مردی رو بلرزونی قطعا آه اون زنش جوری دامن‌گیر زندگیت میشه ک هیچوقت نمیتونی بفهمی از کجا خوردی ! 

منتهی یه سری ها خودشونو گول میزنن و می‌خوان بگن همچین چیزی نیست و تقصیزه مرد هست فقط

یه سری هام واقعا دوست دارن متاسفانه این بازی های کثیف زو ضربه ش رو هم میخورن 😔

در آخر هیچ ادعایی ندارم و خودمم انشاءالله خدا کمک کنه ک به بیراهه نرم هیچوقت .