2777
2789
عنوان

شال تو ماشین همسرم

266 بازدید | 28 پست

سلام خانوما.. همسر من روز جمعه رفت دخترشو ببینه بعد میخاست ببرتش آب گرم..حالا دیروز من سوار شدم دیدم شال تو ماشینشع زیر انداز روی شال بود قبلش گفته بود زیرانداز رو اینجوری انداختم ک دخترش بشینه ماشین خیس نشه.. میگه شال رو هم دخترش آورده بوده تو ساکش بوده همراه حوله و اینا..تا حالا چیزی ندیدم اما حس بدی دارم میگه خب اگه شال مال کسی بود نمیخاست بپوشه بره:/

تو زندگیت، هر وقت حس کردی که برای در یاد موندن،نیاز به یاد اوری داری،اجازه بده فراموشت کنن..

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بچه اخع چرا باید شال بیاره

بچه هرچیزی رو دستش میگیره، شال ک چیزی نیست، یه بار آبجیم به زور میخواست آبکش رو ببره بیرون. وسیله بازیش بود

هدف امسالم. 100تا کتاب بخونم، اپیزودهای رخ و مورخ وشاهنامه و کلیله دمنه رو همش رو گوش کنم. لک های صورتم پاک کنم، دندونم رو ارتودنسی کنم. و روکش کنم. شیمکم رو آب کنم، شونه هام رو قوی کنم. 
کار ندارم به شال و اینا ولی چه سخته زندگی با مرد بچه دار اذیت نمیشی؟

بگم اذیت نمیشم ک دروغه 

تو زندگیت، هر وقت حس کردی که برای در یاد موندن،نیاز به یاد اوری داری،اجازه بده فراموشت کنن..