2777
2789

دخترم الان دو سال و نیمشه روزهای اول بعد زایمان نهایت تلاشمو میکردم دخترم شیرخودمو بخوره نوک سینه نداشتم و سینم بزرگ بود خیلی شرایط سختی بود و حتما باید یه کسی کمک میکرد تو شیردهی سر همین موضوع بچه رو شیرخشکی کردم من خیلی خجالتی و با حیا بودم اما نمیدونم اون دوران چرا اینکار کردم جلوی خاله همسرم و مادر شوهرم با کمک خواهر شوهرم و شوهرم بدون اینکه شالی چیزی رو دوشم باشه به بچه شیر میدادیم و خواهر شوهرم نوک سینه رو میکشید که بچه بتونه دو قطره شیر بخوره و شوهرمم کاری نمیکرد اما همین نشستن اون تو اون شرایط شرم  آوره بش فکر میکنم میگم خدایا چرا من اون تایم اینکارو کردم سینه بعد زایمان هم دیدین چقد سیاه و زشت میشه وای خدایا

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فک کنم شما زن داداش منید

منم چند شب پیش یهو بهش فک کردم گفتم زنداداشم چطور قبول کرد دست به سینش بزنم اونم جلو‌داداشم ولی خب شرایط مجبورمون کرده بود باید هر طور شده به بچه شیر میداد 

عضو جدید نیستم لطفا گیر سه پیچ ندین !

فک کنم شما زن داداش منیدمنم چند شب پیش یهو بهش فک کردم گفتم زنداداشم چطور قبول کرد دست به سینش بزنم ...

یاخدا یاخدا تو خودت بچه داری؟نگو اره که مطمئن میشم خودتی یعنی همین امشب باید این تاپیکو میزدم  

تورو خدا فکر نکن عزیزم بابا شل کن این دنیای فانی و بی ارزش واقعا ارزشش رو داره؟؟از فردا خبر نداریم زندگی کن برا خودت بخدا اگه کسی یادش مونده باشه واقعا آدم تو کلیپا و فیلما ی جدید یه چیزایی میبینه همه چیو ریختن بیرون هیچ عین خیالشون نیست اونا باید شرم کننا نه شما که