2777
2789

سلام .دوستان من چندماهه با یکی تورابطم .قبلا هم تاپیک زدم..امشب بهم گفت من نمیخام کسی از دوستان و اطرافیانم تورو بشناسه.نمیخام کسی تورو ببینه یا بشناسه.تو پیج اینستاشم منو بخاطر همین که لو نره ‌که با من رابطه داره فالو نکرده .کلا سه تا هم پیج داره تو پیج اصلیه هیچ کسیو از دختر و حتا پسر هم فالو نداره ولی منم بقول خودش برااینکه لو نره با هم رابطه داریم و بقول خودش رابطه پایدار بمونه فالو نکرده، تو پیج فیک شم گفت نمیخام کسی تورو بشناسه براهمینم فالوت نمیکنم.با کلی اصرار من یه قلب اونم توی دوتا پیجش وبدون حرف اول اسم من گذاشته .تو پیج دومش که فیکه چندین تا دختر فالو کرده که بمن گفت اغلبشون دخترای فامیلن ، تو پیج سومش که بهم نشون داد هم منو فالو نکرده وعلتشم اینه که همه اون پیج پسرهستن و من نباید اونجا باشم..کلا با بودن من تو پیج هاش به این دلیل که ممکنه رابطه مون لو بره و بعدا بعضی فالوراش بیان رابطمونو بهم بزنن و فضولی کنن فالو نکرده و حتا اجازم نمیده من فالوش کنم...

دوستان نظر شما راجع به این رفتاراش چیه؟؟

ممنون از راهنمایی تون.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید