2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ی موضوعی خیلی اذیتم میکنه 

من‌به جایگاهی ک الان توشم با خون دل خوردن و سختی کشیدن رسیدم ،از همین جهت خیلی برام ارزش داره ولی ب همین میزانی ک برای من‌ارزشمنده انگار برای فامیل و‌دوستام بی ارزشه 

ی جورایی من‌خودمو از همه بالاتر و برتر میبینم ولی بقیه اینطور نگاه نمیکنن ،بخاطر همین من همش سعی دارم ‌خودمو ب بقیه ثابت کنم و این‌ثابت کردنه  داره  جونمو میگیره واقعا شخصیتی ک‌برام ساخته شخصیت جالبی نیست ،ی شخصیتیه ک ب شدت مغرور و فخر فروشه ... 

و این برای منی ک‌همیشه تواضع داشتم خیلی اذیت کنندست 

چیکار باید بکنم؟ 

گوشیم نمیذاره درس بخونم هرکار میکنم نمیشه میذارمش یه جا باز میام سراغش با یه پسر تو رابطه هستم ولی میخوام تمومش کنم نمیدونم چطور و این که فردا امتحان دارم ساعت ۸ هیچی نخوندم و نمره امتحانم خییلی برام مهمه نمیدونم چیکار کنم🥴😪

چیکا کنم درس بخونم؟

ب زمان حساسیت بیشتری نشون بده!

رو اعتماد ب نفست کار کن

وقتی اعتماد ب نفس داشته باشی کارهاتو طبق برنامه پیش میبری و خودتو اون بالا بالاها میبینی..

همه اینا توی درس خوندن ب وجود میاد قشنگم 

واقعیت اینه کسی قرار نیس دنیاتو تغییر بده تو این دنیای پر از گرگ فقط خودتی و خودت و‌خودت♥️