2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

الان یکماهه داداشم و را ندیدم میره دانشگاه ولی وقت داره بیاد ببینمش ولی خیلی خجالت می کشم بگم دلم برات تنگ شده اصلا فکر کنم ازین خجالت می کشم ک بدونه دلم براش تنگ شده و خیلی دوستش دارم هیچ دلیلی ندارم به خاطر خجالتم ولی خجالت می کشم همیشه الان دارم میمیرم از دلتنگی خیلی دلم برای خواهر برادرم تنگ شده🫠💔

نه قرص نمیخوام بخورم یه مدت خوردم به بدبختی ولش کردم...یه راهکار دیگه میگی برای تنبلی!؟...

تنبلی گاها از افسرده‌ی میاد از حال بد میاد

حال دلتو خوب کن و روتین روزانه داشته باش

کاش میتونستم آخه وقتی آدم از خانوادش هم می‌شنوهبعدش از فامیل و آشنا حالا فامیل و آشنا برام مهم نیستن ...

اوناهم توی دلت ی گوسفند حسابشون کن!

گاها هم خودتو اروم کن. چجوری؟!

اینطوری ک بدون قضاوت و پیش داوری بگو حتما حالشون خوب نیس حتما مشکلی داشتن حتما ی چیزی باعث شده که اینطوری انقدر با من بد صحبت کردن 

ی وقتایی باید طرفو درک کرد

نه اتفاقی نیفتاده ولی خجالتیم خیلی خجالتی تو کلاس هم نمی تونم شعر حفظی بخونم از خجالت کل شعر اشتباه ...

بالهاتو باز کن و پرواز کن..

برو تو دل شیر

یکبار امتحانش کن برات آسون میشه

قرار نیست ی روزه یه ماهه درست بشه این شرایط.نیاز ب زمان هست

فقط خودت ب خودت میتونی کمک کنی میفهمی؟!

ایتن خجالتی بودنت در آینده بهت صدمه بیشتری میزنه.

تو بهترین دختری حتی اگر خجالتی باشی حتی اگر زشت باشی حتی اگر درست خوب نباشه وووو

اینی ک هستی افتخاره و افتخار یعنی تو یعنی بهترین ورژن تو.

یه راه حلی بگو که این احساس ناکافی بودن و مقصر بودن و خودخوری و سرزنش کردن خودم رو و این بی اعتمادی نسبت به همه این حس که همه میخان ازم سواستفاده کنن و ترکم کنن چطور بزارم کنار 

روانم به هم ریخته دیگه سردردای شدید و طاقت فرسا به جز دردای روحی دردای جسمی تو کل هفته شاید یه روز سردرد نیاد سراغم من چ غلطی بکنم بنظرت دلم میخاد سرمو بکوبم تو دیوار بلکه صداش قط شه و بمیره

عزیز یکی از نزدیکان مشکل روحی روانی دارهباید اول پیش کی بره مشاور روانشناس با روانپزشک ؟پرونده تشکیل ...

مراجعه ب روانشناس

اگر حاد بود ارجاع ب روانپزشک

اگر حادتر بستری

الان یکماهه داداشم و را ندیدم میره دانشگاه ولی وقت داره بیاد ببینمش ولی خیلی خجالت می کشم بگم دلم بر ...

ببین دورت بگردم 

همه ی اینا اقتضا سنت هست مطمعنم بین۱۳ تا ۱۷ هستی

باشگاه برو کلاسای زبان نقاشی یا هرچی علاقه داری برو

وقتی ب ظاهر خودت اهمیت بدی ناخوداگاهت اجازه نمیده کارای خونه عقب بیفته!ب این فکر کن چقدر روتین خونه ...

مرسی گلم.‌یکی دیگه هم‌بالاتر پرسیدم.‌نوع برخورد با شوهر خودشیفته

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
یه راه حلی بگو که این احساس ناکافی بودن و مقصر بودن و خودخوری و سرزنش کردن خودم رو و این بی اعتمادی ...

چ چیزی قبلا بهمت ریخته؟! چی پیش اومده ک انقدر نفوذ کرده تو روانت

نه به درد نخور ترین و بدترین آدم کره زمینم تنها چیزی ک حالم بهتر میکنه دیدن خواهر برادرمه ولی خجالت ...

ببین ی چیزی بگم دور از جون خاهر برادرت.

برادر من فوت کرد و موند تو دلم بهش بگم دوست دارم الان میگم کاش زمان ب عقب برگرده گور بابای خجالتم کاش بهش میگفتم.

خیلی زود دیر میشع خیلی.

تو میتونی دختر تو میتونی

تو باید از پس این مشکل بربیای