2777
2789
عنوان

چرا کسی برای داشتنم نجنگید😔

| مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 32 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

قربونت عزیزم رزق شما بوده ان شاءالله که ارامش دوباره به زندگیتون باز میگرده

ان شاءالله با دعای شما دعا کن خواهر برام بلکه اونی که قصد رسوا کردنمو داره دستش بسته شه چون ابروی یه خانواده در میونه 

اون که اره البته درست میگی خوب کاری کردی خدا برداره از روزمین اینجور ادما رو

پسره ایذری با همه دخترا بوده هنوزم میبینه زل میزنه نشستم جلو شوهرم انقدر ازش تعریف کردم دیگ شوهرم ازش بدش میاد حسودی میکنه هر جا باشه نمیریم 

به عنوان حق‌گو فعالیت میکنم
پسره ایذری با همه دخترا بوده هنوزم میبینه زل میزنه نشستم جلو شوهرم انقدر ازش تعریف کردم دیگ شوهرم از ...

وای چرا اینکارو کردی تعریف کردی فردا حرف مفتی بزنه شوهرت عصبانی میشه میگه تو ازش تعریف کددی حتما توام حسی داری بهش

وای چرا اینکارو کردی تعریف کردی فردا حرف مفتی بزنه شوهرت عصبانی میشه میگه تو ازش تعریف کددی حتما توا ...

من تو سوراخی نمیرم ک خووم گیر کنم توش 😁 من یه سیاست یادت دادم تو حاشیه رو گرفتی😑

😂😂😂تنها جنگی ک برا ما بوده همون ۸ سال دفاع مقدس بود ک برای دفاع از جمیع نوامیس همین

🤣🤣🤣🤣🤣

✨من و خانه هردو خوبیم ،اما هنگامی که شب فرا می‌رسد از چشمانِ من اشک و از دیوار خانه غم می‌ریزد✨

من دیگه این سیاستا به کارم‌نمیاد دختر خوب جدا شدم

شاید قسمت تو جای دیگه ای من باور دارم ک ادمایی ک قسمت هم نیستن پیش هم نمیمونن حتی اگ خدا بیاد رو زمین

شاید قسمت تو جای دیگه ای من باور دارم ک ادمایی ک قسمت هم نیستن پیش هم نمیمونن حتی اگ خدا بیاد رو زمی ...

بله منو همسرم چندیییین سال تلاش کردیم هرکدوم به یه نحوی بشه کنار هم بمونیم یه روز من یه روز اون یه دوز بخاطر علاقه یه روز لخاطر بچه یه روز بخاطر ابرو و حرف مردم اما نهایتا تموم شد حالام برام سخت تیست تنها ادامه دادن ادم متاهلی نیستم دیگه اما خدا کنه اون کسی که هدفش ابرو بری هست کوتاه بیاد یا شرایطی محیا شه دستش کوتاه بمونا از شر راه انداختن

بله منو همسرم چندیییین سال تلاش کردیم هرکدوم به یه نحوی بشه کنار هم بمونیم یه روز من یه روز اون یه د ...

امین بهترینا رو ارطو میکنم برات ولی متاهلی تضمین ارامش پیریته یکی رو پیدا کن ک حالتو خوب میکنه