2777
2789
عنوان

شال تو ماشین همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 28 پست
بچه اخع چرا باید شال بیاره

شایدمادرش داده  گفته بعداز اب گرم سرت کن سرما نخوری 

نمیدونم والا .کلا اگه شوهرت سابقه خیانت نداره و ادم خوبیه چرا باید بی دلیل شک کنی،؟

بعدم اگه ریگی به کفشش بود خیلی حواسشو جمع میکرد چیز بزرگی مثل شال توماشین حا نمونه قشنگ تمیز میکرد 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟
درسته مردها خنگن ولی دیگه بخواد کاری بکنه شال به اون بزرگی که واسه آثار جرم باقی نمی‌ذاره شما ببینی

شال زیر زیرانداز بود گوشش پیدا بود من کشیدم بیرون

تو زندگیت، هر وقت حس کردی که برای در یاد موندن،نیاز به یاد اوری داری،اجازه بده فراموشت کنن..

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه هرچیزی رو دستش میگیره، شال ک چیزی نیست، یه بار آبجیم به زور میخواست آبکش رو ببره بیرون. وسیله با ...

امیدوارم همین باشع

تو زندگیت، هر وقت حس کردی که برای در یاد موندن،نیاز به یاد اوری داری،اجازه بده فراموشت کنن..
شایدمادرش داده گفته بعداز اب گرم سرت کن سرما نخوری نمیدونم والا .کلا اگه شوهرت سابقه خیانت نداره و ...

نه تا حالا چیزی از همسرم ندیدم دیروز هم کلا قسم جون خودشو بچشو میخورد

دخترش چندسالشهدخترمن ۹سالشه گاهی اوقات شال های منو سرش میکنه😂

۶سالشه این

کسی با شال نمیاد بی شال بره.ا م لبتس زیرش شاید یادش بره ولی شالش نه.بچش اورده.شاید مامانش داده سر کن ...

همسرمم همینو میگه

نه بابا لچه رو میگم.از اونجا برگشتنی سرش خیس بوده،کلاهی ،حوله ای چیزی رو سرش بوده شال مونده،حساس نشو ...

باشه عزیزم مرسی از دلگرمیت

نه تا حالا چیزی از همسرم ندیدم دیروز هم کلا قسم جون خودشو بچشو میخورد

خوب دیگه چرا توفکری؟همچین زندگی به حدکافی پیچیدگی داره شما بیشترش نکن 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟
خوب دیگه چرا توفکری؟همچین زندگی به حدکافی پیچیدگی داره شما بیشترش نکن

نمی‌دونم واقن اینقدر فکر کردم کلافم