2777
2789
عنوان

چرا بعد ازدواج دیگه خونوادم دوستم ندارن

| مشاهده متن کامل بحث + 1773 بازدید | 140 پست
آره دقیقا ... ولی از اینکه آدمی که باید برات خوب بخواد بدتو میخواده که ناراحت میشی وگرنه شرایطی که د ...

درسته اون که صددرصد

ولی خب از یه جا به بعد عادت میکنی و واست عادی میشه و اون طرفو به چشم دوستی نمیبینی:) 

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

حوصله ام که سر نمیره چون انقدر که کار دارم، وقت ندارم 😅یه دلیل اصلیم که از نوشتن فراریم هم اینه که ...

با همه اینا همون چیزی که تو دهنده بنویس بعد هر ۵ صفحه برگرد ویرایش کن تو ویرایش کل استعدادت نمایان میشه 

بله درست میگی بعضی وقتا یادت می‌ره کاملا چجوری میشه واقعا حس کرد و واکنش نشون داد لبخند زدن، دوست داشتن، هم یادت می‌ره هم متوجه نمیشی دیگه حسش نمیکنی به طور عجیبی

هرچی بیشتر میدانم، میدانم که هیچ چیز نمیدانم 🧠🫀

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره دلم نمی‌خواد راستش ببینم کسی چیزایی که تجربه کردم رو تجربه کرده چون واقعا دردناکن ولی از طرفی آد ...

چقدر تو منی

یا من توعم

نمیدونم 😂

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

با همه اینا همون چیزی که تو دهنده بنویس بعد هر ۵ صفحه برگرد ویرایش کن تو ویرایش کل استعدادت نمایان م ...

شاید یه روزی نوشتم نمیدونم

آره دلیلشم فقط روزی ۵ وعده سم خوردن روان از یسری آدمای سمیه که مغزتو مختل میکنه

شاید یه روزی نوشتم نمیدونمآره دلیلشم فقط روزی ۵ وعده سم خوردن روان از یسری آدمای سمیه که مغزتو مختل ...

انشاالله عزیزمممممم😍

سم دیگه جواب نمیده اینا باید متاشونو قوی تر کنن 😑😂بدنم واسه سماشون پادذهر تولید می‌کنه دیگه 🌚

با همه اینا همون چیزی که تو دهنده بنویس بعد هر ۵ صفحه برگرد ویرایش کن تو ویرایش کل استعدادت نمایان م ...

عزیزم خیلی از آشنایی و حرف زدن باهات خوشحال شدم❤

استارتر شما هم همینطور ❤

واقعا حرف زدن باهاتون حس خوبی داشت حسی که خیلی وقته از حرف زدن با کسی نگرفته بودم 🤍

انشاالله عزیزمممممم😍سم دیگه جواب نمیده اینا باید متاشونو قوی تر کنن 😑😂بدنم واسه سماشون پادذهر تول ...

😘😂

عزیزم خیلی از آشنایی و حرف زدن باهات خوشحال شدم❤استارتر شما هم همینطور ❤واقعا حرف زدن باهاتون حس خوب ...

منم همینطور جیگرطلا امیدوارم هر دوتون همیشه لبخند و آرامش تو زندگیتون باشه و حال دلتون همیشهههه خوب باشه♥️♥️

ایییییییی دلممممممممم🤣🤣🤣🤣🤣 منطقشون چی بود آخه🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣حوصلشون سر میرفت میدون مین میچیدن ...

وای 😂

بندگان خدا دلشون تئاتر میخواسته فقط یکم واقعی تر 🤣

منم همینطور جیگرطلا امیدوارم هر دوتون همیشه لبخند و آرامش تو زندگیتون باشه و حال دلتون همیشهههه خوب ...

مرسیییی همچنین 😍❤

عزیزم خیلی از آشنایی و حرف زدن باهات خوشحال شدم❤استارتر شما هم همینطور ❤واقعا حرف زدن باهاتون حس خوب ...

عزیززززممم منم همینطور ... خیلی سبک شدم ممنونم که اومدید و وقت گذاشتید خدا حفظتون کنه و دلتون غم نداشته باشه♥️♥️