2777
2789
عنوان

بخدا میترسم چشمامو باز و بسته کنم

516 بازدید | 62 پست

از وقتی که یه چشمم ناگهانی بیناییش رفت و اینطوری فهمیدم که تو کافه بودم ذاشتم با دوستم چت میکردم یه چشممو بستم دیدم نمیبینم با اون یکی چشمم شده برام کابوس و فوبیا ترس امشب یه چشم دیگم درد داشت اومدم ببندم اونوری رو که چکش کنم تن و بدم مثل بید میلرزید. میترسم بخوابم باز بیدار شم بینایی نداشته باشم🥺اخع این ترس تا کی باید با من باشه

هیچ کسی هم درکم نمیکنه هیچ کسی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم♡ایشالا خدا سلامتی بده بهت همیشه. همینجوری بی دلیل ی همچین چیزی نمیشه هاعزیزم دکتر رفتی؟

مرسی عزیزدلم❤️

اره عزیزم موضوع جدیه ممکنه شروع ام اس بوده باشه یا ممکنه یه التهاب عصب موقت مغلوم نیست هنوز

مرسی عزیزدلم❤️اره عزیزم موضوع جدیه ممکنه شروع ام اس بوده باشه یا ممکنه یه التهاب عصب موقت مغلوم نیست ...

اینشالله که چیزی نیست.

از خدامیخوام ک همیشه بهترین ها برات اتفاق بیوفته عزیزم☺️❣️

نترس آرزو سلامتی برات دارم چشات ببند بعد بیست دقیقه باز کن آن شا الله جفتش خوب میشه

جدی بگیر

سلام این افکار ماست که ما را غرق میکندو الا زندگی عمق زیادی نداردپس مراقب خودمون باشیم
سلام من لیکن پلان دهان ندارم شما دارید؟

نمیدونم والا دکتر نرفتم ولی یه زخم کوچیک روزبونم هست که سفیده و خیلی وقته خوب نشده بعد از اینکه دوندون عقلم رو کشیدم متوجه این زخم شدم تو نت یکم تحقیق کردم خودم احتما میدم لیکن پلان باشه شما که در همین مورد تاپیک زده بودین