2777
2789
نمیدونم شاید مثلا همون مث داداشش گفته بزرگتره حس خاصی نداره خودتم میگی ۲۰ ساله که عقل ندارهو گفته با ...

یکار کرده بهش شک کنم

انگار از دستم خسته شده

دیشب  داشتم با ارامش باهاش حرف میزدم یهو داد زد  گفت ای کاش کور میشدم نمیدیدمت بیام خواستگاریت🙂 بعد با بغض نکاش کردم گفتم ناراحتی طلاقم بده .گفت طلاقت نمیدم

از دیشب باهاش سرد شدم

احساس میکنم از من بدش اومده 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یکار کرده بهش شک کنمانگار از دستم خسته شدهدیشب داشتم با ارامش باهاش حرف میزدم یهو داد زد گفت ای کا ...

تقصیرت بوده دیگه چیکار کنه بیچاره خیلی سمج میشی انگار 

تازه خوبه نگفته طلاقت میدم از لج

فعلا حوصله هیچ کاریو ندارماگه بخوامم شوهرم فک نکنم بزاره

خب بهتر اینهمه بهت احترام میزاره ولی بگو دختر عمت بره رو مخم میرم سرکار که وقتم بگذره اینجوری غیر مستقیم حرفاتو میزنی باهم اونم میترسه

خاک بر سر هر عقده ای که تو سایت دروغ میگه!واقعا الهی خدا ازش نگذره که با احساسات و وقت خانوما اینجور ...

من گفتم این سایت اکثرش حمله دشمنه و حسادته چون هرچی میگن آدم شک میکنه شیطان میفته تو زندگیش

تو اصلا شوهر نداری چرا دروغ گفتی تاپیکتو خوندم

این اکانت دست ۲نفرمونه

یه دختر ۱۹ساله و یه دختر ۲۷ساله

مگه اینجا کسی کسیو میشناسه که بخوام دروغ بگم؟ 

اون دختر ۱۹ ساله بنا به دلایلی که شماره‌ش به اسم خودش نیست با شماره‌ی من اومده