2777
2789
عنوان

چرا بعد ازدواج دیگه خونوادم دوستم ندارن

| مشاهده متن کامل بحث + 1802 بازدید | 146 پست
عزیززززممم منم همینطور ... خیلی سبک شدم ممنونم که اومدید و وقت گذاشتید خدا حفظتون کنه و دلتون غم ندا ...

مرسییی گلم همچنین ❤😘

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

چه قدر شما آدم عاقلی به نظر می‌رسید... آره درسته کاملا خیلی خوب نوشتین من حالم خوب نیست الان نمیتونم ...

و اینم اضافه کنم که اکثر خونه ها بعد از عقد پسر و دختر جنگه😁

به هر حال پدر و مادر ما هم اولین بارشونه زندگی میکنن... با تمام عقده ها و گره های روانی که به صورت ژنتیک نسل ب نسل منتقل شده و با تمام اشتباهاتی ک پدر و مادراشون سرشون آوردن... 

این اتفاقا ممکنه برای تو و فرزندت هم پیش بیاد دنیا همینقدر غیرقابل پیش بینی هست...

حالا اگر سرکار نمیرفتی میگفتن مفت میخوابی مفت میخوری😅 

اونا تمام زندگیشونو میذارن پای ما اما نقشه رو بد میکشن وقتی اوضاع طبق نقشه پیش نمیره اینطوری میشن... اینم بخاطر یه بار زندگی کردنشون... ( با ذهن مادی دو دوتا چهار تا میکنن در حالی که فرزندان ما موجودات کاملا مستقل از ما هستن همین الان دور از جون بیوفتیم بمیریم خدا رو هم کفر میکنن چون مالکیت خدا رو یادشون رفته و خودشونو مالک فرزند میدونن😉 خدا هم میدونه چی خلق کرده واسه همین میگم کم کن ولی قطع نکن ) 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جیگرتو برم انگار قلبم و لمس کردی با آرزوی قشنگت 🥺♥️دشمن هیچ وقت نمیدونه از کجا بزنه اما آشنا و دوست ...

فداتشم مهربونم لیاقت دل مهربونت فراترازاین حرفاست الهی که ارامش ابدی همراه زندگیت باشه .من ازخونواده خودم وخونواده شوهرم  دورم سالی یه بار شاید اونارو ببینم 

چه قدر شما آدم عاقلی به نظر می‌رسید... آره درسته کاملا خیلی خوب نوشتین من حالم خوب نیست الان نمیتونم ...

این پیام رو دوباره خوندم 

عزیزم شما خیلی محکم ب نظر میای یعنی قطعا ار درون ناز و نیاز داری اما در واقعیت میزان اتکا به نفست حسادت برانگیزه 

من از نزدیک با چنین آدمهایی زندگی کردم از بس محکمی نه دیده میشی نه درک میشی این بخاطر تربیت و محیط اجتماعی هست و اگر بچه اول هم باشی که دیگه شدت پیدا میکنه 

سنت خیلی زمان خوبی برای تغییر هست 

کتاب زنان زیرک  و  کتاب چگونه کمالگرا نباشیم رو بخون به نظرم خیلی کمکت میکنه... حتما نتیجه اش رو بهم بگو 

و اینم اضافه کنم که اکثر خونه ها بعد از عقد پسر و دختر جنگه😁به هر حال پدر و مادر ما هم اولین بارشون ...

آره درسته تنها چیزی که باعث میشه هنوز با این همه بدی گاهی دلم بسوزه و بد رفتار نکنم باهاشون همینه ... 

این پیام رو دوباره خوندم عزیزم شما خیلی محکم ب نظر میای یعنی قطعا ار درون ناز و نیاز داری اما در واق ...

آره کاملا درست گفتی بچه اولم هستم.... کمالگراییمم خیلی زیاده متاسفانه 

فداتشم مهربونم لیاقت دل مهربونت فراترازاین حرفاست الهی که ارامش ابدی همراه زندگیت باشه .من ازخونواده ...

🥺🥺🥺🥺🥺

الهی دورت بگردم من 😞😞😞😞

تو رو هم زخمی کردن نامردا 😞😞😞

انشالله همه ی اونایی که این زخم درمان نشدنی همراهشونه خدا بغلشون کنه جای همه نبودنا تو زندگیشون باشه چون فقط میشه با این فرض که این مدلی ان کنار اومد اما جای خالی و خلأ حضورشون که کسی نمیتونه پر کنه همیشه اذیتمون میکنه که چرا واقعا و واقعی نداشتیمشون 

امیدوارم خدا هر لحظه از زندگیت و قشنگ کنه 

اون حس پول پیدا کردن تو جیب لباس زمستونی پارسالت هست؟! همیشه اونجوری ذوق کنی و خوشحال باشی 

من برای شما و همه کسایی که تو تاپیک باهاشون دوست شدم و این مشکل و دارن هر روز و هر شب از این به بعد آرزوی آرامش میکنم ، همین که ببینم از این درد اجتناب ناپذیر اذیت نمی‌شید خیلی خیلی خیلی خوشحال میشم و ذوق میکنم اونقدری که فراموشی گرفتن هم خوشحالم نمیکنه چون با سلول های بدنم درک و حستون میکنم♥️♥️♥️♥️♥️😞😞😞😞♥️♥️♥️♥️

هرچی بیشتر میدانم، میدانم که هیچ چیز نمیدانم 🧠🫀

منم خندم گرقت 🤣 ببخش البته خودم بعد ها مثل تو ام چون کسیو ندارم

خنده دارم هست عزیزم عذرخواهی ندارن راحت باش

والا از یه طرف داشتم امضا میکردم از یه طرف بچه های خواهرم و آروم میکردم دادم بیداد نکنم یارو محضریه بد نگا میکرد 

از یه طرف میرفتم دنبال بابام بگم بیا سیگار و بنداز بیا امضا کن 

از یه طرف قیافه مامانمو تحمل میکردم 

اصلا من پشمام ریخته بود دهنمو سرویس کردن ازدواج کن بعد شب قبل عقد جواب تلفن نمیدادن ما ساعت ۱ وقت داشتیم ساعت ۱۱ صبح می‌گفت نمیام مریض شدم🤣🤣🤣🤣🤣🤣بهونه 

همه ی اینا به کنار من باج دادم پول اسنپ دادم تا اومدن یه جعبه شیرینی دستشون نبود به من می‌گفت نگرفتی؟!🤣🤣🤣🤣🤣

منی که تا ساعت ۱۲ داشتم سر اومدن اینا بحث میکردم نیم ساعته دوش گرفتم لباس پوشیدم هرچی دستم اومد حتی 🤣

چون از اونور خانواده شوهرم بهمون فشار آورد همه پشتمونو خالی کردن منم نمی‌تونستم تو این شرایط پشت شوهرمو خالی کنم گفتم با وام ازدواج کار و کاسبی راه میندازیم اینجوری نمی‌مونه 

الان از دور میشنون چیکارا کردیم باسنشون میسوزه و از دور هم شده اذیت میکنن🤣🤣🤣🤣

خنده دارم هست عزیزم عذرخواهی ندارن راحت باشوالا از یه طرف داشتم امضا میکردم از یه طرف بچه های خواهرم ...

کل ماجرا یه طرف سیگار کشیدن بابات یه طرف 🤣

منم اگر خاستم ازدواج کنم فقط محضری اونم دوتا خانواده‌ 

هیچ کس نباید باشه 

تازه مادرمم ۲۶ ساله ندیدم 🫤

هدیه هم ندادن؟؟ عجب ماجرایی داشتی 

اشکال نداره سرفرصت برو آرایشگاه خوشگل کن کلیپ فرمالیته بگیر 

کل ماجرا یه طرف سیگار کشیدن بابات یه طرف 🤣منم اگر خاستم ازدواج کنم فقط محضری اونم دوتا خانواده‌ هیچ ...

شرایط درست شه کامل پول اضافی که نخوام به زخمی بزنم در حد ۳۰۰,۴۰۰ میلیون کنار بزارم میرم مسافرت و تور اروپا عکس و جشن میگیرم فعلا باید به فکر خیلی چیزای دیگه باشم 

اگر بابات در قید حیاته فقط امضاش و میخوای حتی نیاز نیست ببینی با کسی ارتباط بگیر که تو رو بفهمه و درک کنه که هم راجب این مسئله نخوای بهش توضیح بدی و مهم تر اینکه لازمه کسی تو زندگیت باشه که این موضوع رو درک کنه و کنارت باشه قرار نیست بعد ازدواجم تو افکار خودت تنها باشی 

من همیشه به همسرم میگم من نمیخوام تو جای همه این آدما باشی و مسئولیتت بیشتر شه فقط سعی کن کاری که باهام کردن و نکنی از جایی که بهم آسیب زدن نزنی و این موضوع رو درک کنی که من دیگه چوب خطم پر شده نمیخوام سر تو خالی کنم اما توام قرار نیست به هیچ دلیلی عمدی و دونسته اذیتم کنی و بگی نمیدونستم پس برات مهم نباشه فقط یار خوب و درست خودتو پیدا کن 

۲۶ سااااالللل نبودن خواستم بعد از اینم نباشن😕😕😕بیاد امضا کنه بره واست اون روز یه باج بهش بده بگو امضا کن برو فقط👌🏻

شرایط درست شه کامل پول اضافی که نخوام به زخمی بزنم در حد ۳۰۰,۴۰۰ میلیون کنار بزارم میرم مسافرت و تور ...

درست میگی من انقد کشیدم دیگ حوصله ندارم 

از همه آدما سیرم 

خسته خستم 

اگر یه روز بخام ازدواج کنم فقط میگم بیات امضا کنه بره دیگ ریختش و نبینم 

الان با پدر مادرت رابطه داری؟؟ اگر آره بنظرم کلا قطع کن جز اعصاب خوردی چیزی ندارن 

🥺🥺🥺🥺🥺الهی دورت بگردم من 😞😞😞😞تو رو هم زخمی کردن نامردا 😞😞😞انشالله همه ی اونایی که این زخم ...

قربونت برم ابجی خوشگلم هیچ وقت ناراحت نباش همیشه بخند قوی باش