2777
2789
عنوان

ممکنه منو به قتل برسونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1195 بازدید | 95 پست
همه همین رو میگن تازه حج هم رفته

شاید از داداشت میترسن

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم شما که پشت و پناهی نداری حتی خانوادت دشمنتن،چراباید سهمت را وقف کنی،امام رضا قربونش برم کم موق ...

هزار بار بهشون گفتم گفتن نه سهمت رو می‌خریم نه هم سهممون رو میفروشیم 

حساب کاربری زیزون متعلق به گروه رایان می‌باشد برای مشاوره رایان را گوگل سرچ کنید

آفرین اینم یه حرفی تا حالا بهش فکر نکرده بودم .بخدا فقط برا اینکه دیگه نبینمش و از یه طرفم سهمم ازش ...

انشالله زودتر همه چی ختم بخیر بشه...من خودم طاقت استرس ندارم و آدم ترسویی هستم اینجور مواقع میکشم کنار .خودت ببین آرامش برات مهم تره یا حقت ...

الان دوستی آشنایی چیزی داری که باهاشون در ارتباط باشی اون شهر؟ که حداقل کمکت کنن یا تنهات نزارن

فقط 30 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واسه تو دلیم دعا کنید❤ 《درخواست دوستی قبول نمیکنم》پست های منفی و غیر محترمانه رو جواب نمیدم💗

شاید از داداشت میترسن

دقیقا گل گفتی همه ازش میترسن ....ولی خب درست ازش میترسن ولی حق منم این نیست می‌تونستم با زبونی رامش کننده بدتر پشتشو بگیرن یکی از مأموران داشت می‌گفت با این خانواده که من ازت دیدم داداشت بیاد بکشتت خانواده آت همه بهش رضایت میدن دیگه فکرشو بکن

حساب کاربری زیزون متعلق به گروه رایان می‌باشد برای مشاوره رایان را گوگل سرچ کنید

الان دوستی آشنایی چیزی داری که باهاشون در ارتباط باشی اون شهر؟ که حداقل کمکت کنن یا تنهات نزارن

نه هیچ کسی رو ندارم از اول هم که تنها زندگی کردم اهل دوست و رفیق اینا نبودم هیچ کسی باهاش ارتباط نزدیک ندارم فقط توی محل کار و وسلام چون حقیقت از همه چی ترسیده بودم و الآنم میترسم نمیگم رفاقت یا دوست بده ولی من چون میترسیدم ارتباط نمیگرفتم اعتماد نمیکردم

انشالله زودتر همه چی ختم بخیر بشه...من خودم طاقت استرس ندارم و آدم ترسویی هستم اینجور مواقع میکشم کن ...

فداتشم ایشالله از خدا بهترین ها رو برات میخام گلم

نه هیچ کسی رو ندارم از اول هم که تنها زندگی کردم اهل دوست و رفیق اینا نبودم هیچ کسی باهاش ارتباط نزد ...

چرا مهاجرت نمی‌کنی واقعا ؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واسه تو دلیم دعا کنید❤ 《درخواست دوستی قبول نمیکنم》پست های منفی و غیر محترمانه رو جواب نمیدم💗

پرینت از پیامکاش همه رو دارم

باید بری رسما شکایت کنی و پرونده تشکیل بدی و هرچی مدرک داری ضمیمه پرونده کنی

اینکه صرفا نشون قاضی دادی شرط نیست اگه میخوای قانونا حالا یا ازت مراقبت بشه یا احضارش کنن یا بهش اخطار بدن باید پرونده تهدید و توهین و فحاشی براش ترتیب بدی

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘
وای خدای من متاسفم براشون 🥲ولی چقدر بهت میشه افتخار کرد تک و تنها بدون حمایت کسی خودتو و زندگیت رو ...

خدا بهت آرامش قلبی بده عزیزم تو رو خدا به فکر خودت باش تویه دنیایی داریم زندگی میکنیم که میبینی برادر به خواهر رحم ندارن مادر به بچه اش رحم نمیکنه پس فقط خودت هوای خودتو داشته باش التماس دعا 

الان دیدم ماما هم هستی حقتو بگیر و دنبال کارای مهاجرت باش بنظرم منم ماما هستم برو عمان بهترین شرایط ...

عمان خوبه؟ امنیت‌ داره؟

من میترسم بفهمن یه زن تنهاست خفتش کنن 

یا‌‌..

از این لحاظا مطمئنه.؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

باید بری رسما شکایت کنی و پرونده تشکیل بدی و هرچی مدرک داری ضمیمه پرونده کنیاینکه صرفا نشون قاضی داد ...

جلو قاضی گفت این موقع طلاق من ماموریت بودم وگرنه سرشو میبریدم نمیزاشتم جدا شده بعد قاضی گفت همین که داری میگی تحدید به قتل حساب میشه دو سال زندانی داره تازه پرینت پیامکاش رو هم با اون همه فوش رکیک که توش نوشته بود رو قاضی خوند که پیام نوشته بود ببینمت فلانمو فلان جات میکنم بخدا روم نمیشد پرینتا رو به قاضی نشون بدم اون صحنه بغض گلوم داشت خفه میکرد