2777
2789
عنوان

ممکنه منو به قتل برسونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1182 بازدید | 95 پست
از لطف خدا ناامید نشو خیلی دوستت داشته که تا اینجا رسوندت از الان به بعدش هم با قدرت جلو برو مطمئن ب ...

عزیز همه املاک پدریم زمین زراعی هستن بخدا ما بابامون با نون و قند بزرگمون کرد هیچی نخوردیم و نپوشیدیم فقط بابام زمین می‌خرید خودشم ازشون نخورد و رفت دقیق نمی‌دونم چقدر میشه سهم من

حساب کاربری زیزون متعلق به گروه رایان می‌باشد برای مشاوره رایان را گوگل سرچ کنید

خدا به همه مون کمک کنه ماهایی که کسی رو نداریم خدا پشتمونه بلآخره دستمونو میگیره ☺️ازتون خیلی انرژی ...

قربونت برم خواهر گلم الان میخام زیارت عاشورا با دعای علقمه بخونم حتما بیادت هستم و دعات میکنم فداتشم

حساب کاربری زیزون متعلق به گروه رایان می‌باشد برای مشاوره رایان را گوگل سرچ کنید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مگه ادرست رو بلدن؟

متاسفانه دامادمون و مادرم و خواهرام بلدن آدرسمو با اینکه اون همه فوش از مادرم و خواهرم شنیدم ولی میگم آدرسم رو به داداشم نمیدن ولی دامادمون چند وقت پیش ازم پول کلانی خواست مثلاً به عنوان قرض منم گفتم ندارم چون میدونستم بهم پسش نمی‌ده بعد باهام چپ شد و قهر کرد و میانه اش هم با داداشم خیلی خوبه دو تا مفت خورن فقط از این دامادمون میترسم آدرسم رو بهش بده یه وقتی الله اعلم

آره عزیزم منم چون خودم تو سن خیلی کم سختی خیلی کشیدم گفتم وقف امام رضا کنم که صرف امور خیریه ایتام ب ...

خوب شما وقف امام رضا کنی هیچوقت به ایتام نمی‌رسه مستقبما به خودشون کمک کن