2777
2789
عنوان

حمله عصبی (پانیک)درمان گیاهی داره؟؟

26412 بازدید | 54 پست

کسی تجربه کرده؟؟

قرصای شیمیایی که اعتیاد آوره بدتر میکنه و همش خواب

برای حاجتتون بعد از نماز مغرب ۱۰۱ بار بگید :لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین فَاسْتَجبناله و نَجٌَيناه من الغم و كذلك نُنْجي المؤمنين ...برای رهایی از شر ظالم بگو : فَسَيَكفيكَهُم الله و هو السمیع العلیم♥️حسبي الله و نعم الوكيل♥️خدا برایم کافی و بهترین وکیل هست♥️

من خودم گیاهی خوب شدم -_-

دمنوش اسطوخودوس

دمنوش گل گاو زبان و سنبل الطیب

شربت عسل و بیدمشک

غذاهای گرم بخور اصلا ترشی و تندی نخور 

نسکافه و قهوه که کافئین زیاد دارن نخور

من پیش دکتر گیاهی ام رفتم بهم یه قرص اسطوخودوس داد

من خودم گیاهی خوب شدم -_- دمنوش اسطوخودوس دمنوش گل گاو زبان و سنبل الطیب شربت عسل و بیدمشک غذاها ...

مرررسی عزیزممممم خدا خیرت بده الهی هرچی از خدا میخوای بهت بده خوشحال شدم یکی اومد تجربشو گفت ناامید بودم خدا واقعا هرچی از خدا میخوای بهت بده اشک تو چشام جم شد بخدا

برای حاجتتون بعد از نماز مغرب ۱۰۱ بار بگید :لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین فَاسْتَجبناله و نَجٌَيناه من الغم و كذلك نُنْجي المؤمنين ...برای رهایی از شر ظالم بگو : فَسَيَكفيكَهُم الله و هو السمیع العلیم♥️حسبي الله و نعم الوكيل♥️خدا برایم کافی و بهترین وکیل هست♥️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من خودم گیاهی خوب شدم -_- دمنوش اسطوخودوس دمنوش گل گاو زبان و سنبل الطیب شربت عسل و بیدمشک غذاها ...

چقد زمان برد که خوب شدین

من هرروز قهوه میخوردم هرروز اما الان یکماهه نمیخورم 

چند وقت بود که حالتا رو داشتین و چقد زمان برد که خوب شدین؟؟

مرررسی عزیزممممم خدا خیرت بده الهی هرچی از خدا میخوای بهت بده خوشحال شدم یکی اومد تجربشو گفت ناامید ...

وای عزیزم خیلی خوشحال شدم کمک کردم  

اسپند دود کردن ام خوبه چون میگن مغز گرم میشه

خودتم تونستی پیش دکتر گیاهی برو 

ایشالا همیشه آروم و خوشحال باشی

چقد زمان برد که خوب شدین من هرروز قهوه میخوردم هرروز اما الان یکماهه نمیخورم  چند وقت بود که ...

من الان دانشجو هستم ولی مثلا از دبیرستان پانیک داشتم 

اوایل کرونا خیلی زیاد شد ، دکتر اعصاب ام رفتم یه روز قرص خوردم کلا پشیمون شدم

دیگه رفتم دکتر گیاهی سعی کردم هر روز شربت عسل و بیدمشک بخورم

دمنوش اسطوخودوس و گل گاو زبان و سنبل الطیب ام تو هفته سه بار اینا میخورم هنوزم 

بعد اگر حس کنم که داره میاد سمتم همون موقع یکم بیدمشک یا گلاب میخورم... آروم می‌شینم نفس عمیق میکشم و به خودم میگم هیچی نیست استرسه که هرکسی میگیره و رفع میشه

ولی خداروشکر دیگه پیش نیومده من هروقت نسکافه یا ترشی میخورم بعدش حالم بد میشه

چقد زمان برد که خوب شدین من هرروز قهوه میخوردم هرروز اما الان یکماهه نمیخورم  چند وقت بود که ...

زمانش از تیر شروع کردم اینارو همیشه پاییز و زمستون حالم بدتر بود خداروشکر اینطوری نبودم دیگه 

من الان دانشجو هستم ولی مثلا از دبیرستان پانیک داشتم  اوایل کرونا خیلی زیاد شد ، دکتر اعصاب ام ...

ان شاالله همیشه سالم و شاد باشی و آرامش داشته باشی عزیزم امتحان میکنم اینا رو الان رفتم خوردم عرق چهل گیاهو خداروشکرت 

بچه ها من در طول روز استرس هم دارم شدیداااااااا 

اصلا آرامش ندارم بدون دارو خیلی حالم بده و ماتیک روزی چند بار میاد سراغم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و قسم به نور،وقتی از زخم هایت وارد میشود،تا غم در آغوشت نگیرد...
بچه ها من در طول روز استرس هم دارم شدیداااااااا  اصلا آرامش ندارم بدون دارو خیلی حالم بده و ما ...

عزیزم کافئین رو بالکل قطع کن کاکائو محرک و قهوه نوشابه نخور  گل گاو زبون دم بده بخور بیدمشک بخور الهی زود خوب شی 

ورزش کن هرروززز شاداب باش هله هوله و غذای سرد نخور زیاد  سر و پیشونیتو با زوغن سیاهدانه چرب کن 

عزیزم کافئین رو بالکل قطع کن کاکائو محرک و قهوه نوشابه نخور  گل گاو زبون دم بده بخور بیدمشک بخو ...

همه این کارها رو کردم فکر کردم خوب شدم اما فقط یک وعده قرض نخوردم دوباره وحشت اومد سراغم 

واسم دعا کنید زود خوب بشم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و قسم به نور،وقتی از زخم هایت وارد میشود،تا غم در آغوشت نگیرد...
ھمسر منم با دکتر سنتی خوب شد.حتما برو

چقد طول کشید خوب شد

همه این کارها رو کردم فکر کردم خوب شدم اما فقط یک وعده قرض نخوردم دوباره وحشت اومد سراغم  واسم ...

الهی زود خوب شی حتما پیاده روی و ورزش گن

همه این کارها رو کردم فکر کردم خوب شدم اما فقط یک وعده قرض نخوردم دوباره وحشت اومد سراغم  واسم ...

هر موقع اذان به قبله سجده کن ۵چاکرای خاج فعال شه اترژی متفی میریزه بیرون