2777
2789
عنوان

ممکنه منو به قتل برسونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1195 بازدید | 95 پست
خدا بهت آرامش قلبی بده عزیزم تو رو خدا به فکر خودت باش تویه دنیایی داریم زندگی میکنیم که میبینی براد ...

قربونت برم دقیقا راست میگی 

هیچکس نفهمید من این هفت سال چی کشیدم در حالی کلی قرص خوردم برای خودکشی و بی جون و خوابالو بودم  مامانم اومده بود به وضع خونه ام ایراد می‌گرفت که چقدر تنبلی چقدر خوابالویی حداقل نگفت چته ..هر وقت گفتم نمیبخشمتون میگن چی کم داری بهترین جهاز دادم برو زندگیتو کن دیگه میخواستی بمونی ور دلمون که چی ..آخه لامصب سیزده سالگی 🥲اونم با کتک 

عمان خوبه؟ امنیت‌ داره؟من میترسم بفهمن یه زن تنهاست خفتش کنن یا‌‌..از این لحاظا مطمئنه.؟

به نظرت توی همین ایران کم خفت شدم؟؟؟!من جریان شکایت رو فقط گفتم جریان دربه دریهایی که توی غربت سرم اومد رو هیچ وقت حتی نمیتونم به خودم بگم همش شده کابوس شبام که چیا سرم اومده 

حساب کاربری زیزون متعلق به گروه رایان می‌باشد برای مشاوره رایان را گوگل سرچ کنید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قربونت برم دقیقا راست میگی هیچکس نفهمید من این هفت سال چی کشیدم در حالی کلی قرص خوردم برای خودکشی و ...

ببخشیدا اینو میگم تو رو خدا بدل نگیر ولی لعنت به همچین مادرایی ....از قدیم گفتن خونه آیی که بزرگ نداشته باشه خراب بشه اون خونه کاش خونه ما هم خراب میشد ولی الان این وضعم نمیبود

حساب کاربری زیزون متعلق به گروه رایان می‌باشد برای مشاوره رایان را گوگل سرچ کنید

الان دیدم ماما هم هستی حقتو بگیر و دنبال کارای مهاجرت باش بنظرم منم ماما هستم برو عمان بهترین شرایط ...

خدا بهت قوت بده از خدا موفقیت روز افزون برات میخام

ببخشیدا اینو میگم تو رو خدا بدل نگیر ولی لعنت به همچین مادرایی ....از قدیم گفتن خونه آیی که بزرگ ندا ...

اره والا ..

الان بیست سالمه آنقدر خودخوری کردم که نگاه زندگی منو تا خواستم بفهمم بچگی چیه دست ی مرد رو گذاشتن تو دستم تا خواستم بفهمم نوجوانی چیه یه بچه بود تو شکمم ...

همش و همش بخاطر خانواده 

از کجا میدونی وقف امام رضا بشه برا چی دقیقا میخ. آن خرج کنن؟! بگیر برا خودت یه پشتوانه اس همه چیتو بفروش برو ترکیه زندگی کن بخدا انقد جای خوبیه 

می رسد روزی که احساس مرا باور کنی….🖤
جلو قاضی گفت این موقع طلاق من ماموریت بودم وگرنه سرشو میبریدم نمیزاشتم جدا شده بعد قاضی گفت همین که ...

ببین عزیزم اگه میخوای این راهو تا آخرش بری باید یه کاری کنی که امنیت جانیت تامین بشه

خودت که دیدی مدرک از فحاشی و تهدیدش دست قاضی بوده ولی هیچ محکومیتی براش درنظر نگرفتن یا کاری از این بابت انجام ندادن

شما باید اگه میخوای این مورد پی گیری بشه جداگانه براش شکایت و پرونده تشکیل بدی . جاتم عوض کن یا اینکه مدتی خونت نرو 

بنظرم بهترین کار اینه که حقتو ازت بخرن حالا مبلغ کمتر هم بود باز بهتر از هیچیه ولی از حقت نگذر 

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘
چرا مهاجرت نمی‌کنی واقعا ؟

عزیزم سرمایه الان من یه تومن هستش با این یه تومن کجا مهاجرت کنم تازه این پول اینجا یه تومنه معلوم نیست کشورایه دیگه چقدر کمتر بشه ارزشش

ببین عزیزم اگه میخوای این راهو تا آخرش بری باید یه کاری کنی که امنیت جانیت تامین بشهخودت که دیدی مدر ...

عزیز دلم من چون خیلی زجر کشیدم که فقط خدا می‌دونه و از روزگاران خبر داره که چیا کشیدم پا پس نمی‌کشم درسته میترسم ولی بازم دلم رضا نمی‌ده پا پس بکشم بازم خودمو میسپارم دست خدا خودش کمکم کنه از دست این ظالم آره یه فرمایید توی سرمه باید جابجا بشم خدایا تا کی منو میخای امتحان کنی عدالتت شکر

از کجا میدونی وقف امام رضا بشه برا چی دقیقا میخ. آن خرج کنن؟! بگیر برا خودت یه پشتوانه اس همه چیتو ب ...

اداره اوقاف طوری که من تحقیق کردم ازت یه نامه میگیرن که می‌نویسی این ملک یا هر چی که دارم وقف میکنم برسه به ایتام یا مراکز خیریه یا مدرسه سازی به نام هر کدوم از امامامون وقف میشه ولی مشخص می‌کنه طرف که صرف چه جریانی مثل مدرسه سازی یا هر چیز دیگه بشه اینا رو فقط من اطلاع دارم دیگه بقیه اش با خداست

عزیز دلم من چون خیلی زجر کشیدم که فقط خدا می‌دونه و از روزگاران خبر داره که چیا کشیدم پا پس نمی‌کشم ...

از لطف خدا ناامید نشو خیلی دوستت داشته که تا اینجا رسوندت 

از الان به بعدش هم با قدرت جلو برو مطمئن باش دست خدا همراهمه

احساسی تصمیم نگیر و از هیچی نترس به هیچ وجه حق ندارن از ارثی که حقته محرومت کنن. کاش وکیل میگرفتی

ارزش اون ارثیه به نظرت حدودی چقدره؟

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘
اره والا ..الان بیست سالمه آنقدر خودخوری کردم که نگاه زندگی منو تا خواستم بفهمم بچگی چیه دست ی مرد ر ...

خدا به دلت رحم کنه خدا رو به حق بی بی دو عالم فاطمه زهرا قسم میدم دستت رو بگیره و از این به بعد زندگی خوبی داشته باشی

از لطف خدا ناامید نشو خیلی دوستت داشته که تا اینجا رسوندت از الان به بعدش هم با قدرت جلو برو مطمئن ب ...

اولش برام سخت بود مراحل شکایت حتی رفتم پیش یه وکیل خیلی خوب مشاوره ولی همکارام و هر کی رسید گفت چون ارزش ملکاتون بالاست و تو هم وکیل بگیری و سرگرم شغلتی اون داداشتون که یه ظالم و با سیاسته ممکنه با پونصد شیشصد تومن وکیل رو بخره دیگه منم وکیل نگرفتم ترسیدم و خودم این دو سال فقط دویدم

خدا به دلت رحم کنه خدا رو به حق بی بی دو عالم فاطمه زهرا قسم میدم دستت رو بگیره و از این به بعد زندگ ...

خدا به همه مون کمک کنه 

ماهایی که کسی رو نداریم خدا پشتمونه بلآخره دستمونو میگیره ☺️

ازتون خیلی انرژی گرفتم بخاطر شجاعتتون امیدوارم خدا عوض این انرژی که دادید مشکلاتتان رو حل کنه و همه چی به خوبی حل شه و به آرامش برسید