2777
2789
نه بچه های سایت جنبشون بالاست

😂😂

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حقیقتش وقتی مشکلات زندگیمو میگم دلم نمیخاد ی دختر ۱۶ ساله منو راهنمایی کنه من واقعا فک میکردم خیلی ا ...

عزیزم من۲۲ سالمه ولی شما بنظرم وقتی تاپیک میزنی ذکر کن از این رنج سنی نظر میخوام 🤍🙏نه به کسی برمیخوره نه شما اذیت میشی

بیا باهم با مهربونی حرف بزنیم 🫂❤️‍🩹اگه نامهربونی کردم تو ببخش و یاداوری کن مهربون باشم 🍄

وای نظرات خیلی سمی شده من از ۹۴ عضو این سایتم هیچ وقت سایت به این افتضاحی نبود یه طوری با اعتماد به نفس روی موضع اشتباه خودشون حتی تا سطح فحاشی دفاع می‌کنن که آدم میمونه همینطوری 

قبلاً یه محدودیت سنی وجود داشت کاربری های زیر ۱۵ ساله رو میترکوندن الان میان هیچی  توی همه چیز نظر تخصصی هم میدن یکی از یکی افتضاح تر 

طرف تاپیک زده بود می‌خوام ترک تحصیل کنم ،بعد صرفا چون با مامانش موافق بودم که حداقل دیپلمتو بگیر چنان شروع کرد فحاشی کردن و هر چی عقده از مامانش داشت رو برای من تایپ کردن که همینطوری موندم فقط 

یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 

حقیقتش وقتی مشکلات زندگیمو میگم دلم نمیخاد ی دختر ۱۶ ساله منو راهنمایی کنه من واقعا فک میکردم خیلی ا ...

ضمن اینکه اینا باعث شدن تاپیکای سایت همش تخیلی و فانتزی و دروغ باشه

سالهای پیش جو سایت بهتر بود

الان بی احترامی زیاد شده

همه تاپیکا تهش دعواهای بچگانه میشه

قطعا هر محیطی یه رنج سنی بخصوص داره

نمیشه ۱۰ ساله تا ۶۰ ساله با هم یه جا جمع شن قطعا حرفای مشترکی نخواهند داشت 

⭐️تا نباشد امر حق🌿برگى نيفتد از درخت⭐️
عزیزم من۲۲ سالمه ولی شما بنظرم وقتی تاپیک میزنی ذکر کن از این رنج سنی نظر میخوام 🤍🙏نه به کسی برمیخ ...

نه وقتی هم قید میشه باز میان داخل تاپیک و بی احترامی میکنن

⭐️تا نباشد امر حق🌿برگى نيفتد از درخت⭐️
نه وقتی هم قید میشه باز میان داخل تاپیک و بی احترامی میکنن

نباید اهمیت بدیم دیگه چرا الکی خودمون رو دشمن بقیه کنیم

والا من بیشتر از مردا از تو سایت بدم میاد فازشون چیه و چطور روشون میشه بیان اینجا نمیدونمم 

بیا باهم با مهربونی حرف بزنیم 🫂❤️‍🩹اگه نامهربونی کردم تو ببخش و یاداوری کن مهربون باشم 🍄

ضمن اینکه اینا باعث شدن تاپیکای سایت همش تخیلی و فانتزی و دروغ باشهسالهای پیش جو سایت بهتر بودالان ب ...

ولی باید در نظر بگیریم اینحا خیلی کودک همسر هم داریم!! سایت برای اونا هم هست دیگه بالاخره ازدواج کردن حتما فکر میکردن عقلشون کامل شده...

خواهرم عضو سایت بود! یبار سر ازدواج حرفی شد

تمام حرف هاش شده بود حرفای خانم هایی که تجربه شکست. دارن تو زندگی و اوناییشون ک بخاطر این تجربه خیای شکاک میشن، ذهنش تماما این موارد شده و من متوجه شدم تاثیر این سایته 

درود عامون بر یَک یَکتون باد، آنخماعو یهویی ✌️