2777
2789
عنوان

ممکنه منو به قتل برسونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1195 بازدید | 95 پست
هیچ وقت نمیبخشمش خدا ازش نگذره فقط خدا می‌دونه از دلم

تعجبم از مادرت،فقط مادررت

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
چون خیلی بهم بی رحمی کردن غربت و بدبختی کشیدم لج کردم این دو سال ببخشید مثل سگ دویدم پیگیر شدم ولی ا ...

پول و حق تو کامل بگیر بعد خونه و شوهرتو جابجا کن اصلا فکر اینو نون که خانواده داری مثل این ۱۲ سال زندگی تو بکن خدا پشت و پناهت باشه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بنظرم حقتو بگیر ، نترس هیچ غلطی نمیتونه بکنه بنظرم وقف هم نکن ، خودت لازم داری

درسته خودم لازم دارم ولی در مقابل باید چشم تو چشم هم بشیم این آقا کشتن یه آدم براش مثل آب خوردنه بچه که بودم تقریبا ۹سالم بود این آقا یه دعوایی تو خونه راه انداخت بعدم با چاقو زد توی پای مادرم همش جلو چشامه اون صحنه میگم به مادر خودش رحم نکرد به من که دیگه اصلا رحم نمیکنه

حساب کاربری زیزون متعلق به گروه رایان می‌باشد برای مشاوره رایان را گوگل سرچ کنید

حق که فدایه سر اگه بدونی چه فوشایه بدی بهم توی دادگاه میزدن اونم کی مادره خودم با خواهران از ج ند ه ...

وای خدای من متاسفم براشون 🥲

ولی چقدر بهت میشه افتخار کرد تک و تنها بدون حمایت کسی خودتو و زندگیت رو ساختی ...منو تو سیزده سالگی شوهر دادن بعد هفت سال و ی بچه سه ساله هنوز خودخوری میکنم و از دست خانواده ام عصبی ام و نتونستم به آرامش برسم 

بنظرم وقف نکن بفهمه بی نیازی و از لج اینکار کردی بدتر میشه بگو نیاز دارم حداقل ...وقف کنی سرایط بدتر ...

آفرین اینم یه حرفی تا حالا بهش فکر نکرده بودم .بخدا فقط برا اینکه دیگه نبینمش و از یه طرفم سهمم ازش گرفته بشه گفتم بزار وقف کنم وگرنه خودم از همه محتاج ترم 

حساب کاربری زیزون متعلق به گروه رایان می‌باشد برای مشاوره رایان را گوگل سرچ کنید

حق که فدایه سر اگه بدونی چه فوشایه بدی بهم توی دادگاه میزدن اونم کی مادره خودم با خواهران از ج ند ه ...

به نظرم از حقت نگذر تا تهش وایسا حقتو بگیر حالا که بهت توهین کردن بذار بیشتر توهین کنن عین خیالت نباشه

پول و حق تو کامل بگیر بعد خونه و شوهرتو جابجا کن اصلا فکر اینو نون که خانواده داری مثل این ۱۲ سال زن ...

زنده باشی عزیزم 

میتونی حقتو بهشون بفروشی . 

سری قبل چقدر پول گرفتی؟

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘
ماشالا به خودت و استقلالت خیلی آدم محکمی هستی واقعا کاشکی اونایی که فکر خودکشی می‌کنند بیان تاپیکت ر ...

دقبقا من خودم بخاطر اینکه زود شوهرم دادن همش فکر خودکشی بودم و دائم خودخوری میکردم که چرا با من اینجوری میکردن ...الان میبینم چقدر آدمای قوی تو دنیا هستن که با شرایط بدتر از من خودشونو از نو ساختن 

به خاطر تهدید به قتل ازش شکایت کنازش مدرک داری؟مثلا پیامکی صوتی چیزی ؟

پرینت از پیامکاش همه رو دارم

الانم‌مجردی؟ حقتو بگیر بعد باهاش مهاجرت کن

بعد اسم  فامیلیتو وعوض کن و به همه بگو تو یکی از شهر های ایرانی 

فقط 30 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واسه تو دلیم دعا کنید❤ 《درخواست دوستی قبول نمیکنم》پست های منفی و غیر محترمانه رو جواب نمیدم💗