2777
2789
عنوان

عمل بینی سی تومنی

215 بازدید | 24 پست

یه دکتری عس با سی تومن عمل میکنه ولی نمیدونم چرا چون قیمتش کمه حس میکنم کارش بده چون من از ده دوازده تا دکتر پرسیدم رنج قیمتا بین ۵۰ تا ۷۰ تومنه عملهای اولیه

منم ترمیمی ام بنظرتون برم ؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چند سال پیش عمم عمل کرده بود ۱۷ تومن همه مونده بودیم چطور انقد خرج کرده

از بعدش دیگه از قیمتاش خبر نداشتم

چچچچ خبرهههه😂🤦🏻‍♀️

من همانم دلداده هنر،دلباخته رنگ ها 🎨:))

برای ترمیم فکر نکنم این قیمت بگیرن ها

چون میخوان گند یه دکتر رو دیگه رو جمع کنن

دوسال پیش من شنیدم ترمیم ۱۵۰ میلیون بود

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ / ای هیچ ز بهر هیچ،بر هیچ،مپیچ

چقد گرون شده من ۱۳ تومن سال ۹۹ کردم😐

ıň ţһє ňѧmє oғ ɢoԀ                                                              تمام قصه هایم قصه ی توست💕👫💕                                  خدایا شکرت بابت همه چی ک دادی بمن 🥰💞

دختر خاله من تازگیا با ۱۹ تومن عمل کرده 

عالی شده بعضی دکترا پولکی نیستن 

کسی از فاسد حمایت نمی کند جز فاسد! کسی از آدم هرزه حمایت نمی کند به جز هرزه ها ( داستان روباه دم بریده رو پیشنهاد می کنم سرچ کنید بخونید تا علت حمایت بعضی ها از هرزگی رو متوجه بشید ) 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸بانویی باش که روز قیامت وقتی پیامبر ﷺ تو را دید بفرماید :  ایشان  بانویی هست که سنتم را زنده کرد زمانی که بانوان امتم دچار فساد( بی حجابی ، دوست پسر ، بددهنی ، بداخلاقی  و ... ) شده بودند