2777
2789
عنوان

مادرشوهرم رفت جلو‌ نشست

| مشاهده متن کامل بحث + 12856 بازدید | 296 پست
حالا ی ساعت صندلی عقب نشستن اینقدر سخته و فاصله زیاده؟! توی ی چیز ساده مثل این احترام نیس و حق زنه و ...

بحث یک ساعت نشستن نیست عزیز من .. مثلا چک زدن ی ثانیس مثلا یکی بزنه تو‌ گوش‌شما میگی عیب نداره دردش ی لحظه بود

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حالا ی ساعت صندلی عقب نشستن اینقدر سخته و فاصله زیاده؟! توی ی چیز ساده مثل این احترام نیس و حق زنه و ...

فکر کنم شماام در آینده سراین مسائل قراره خون به جیگر عروستون کنید. کسی نرفت اون مادرشوهرو از صندلی جلو بلندش کنه ولی چه خوب میشه اگه شعورش برسه و بفهمه از این به بعد اون صندلی جلوی کوفتی جای زن پسرشه نه خودش. احترام همیشه قرار نیست از سمت عروس باشه ایشون میتونست به احترام عروسش بره عقب بشینه اتفاقا اگه بزرگترا احترام بذارن کوچیکترا یادمیگیرن. شمارو نمیدونم اما تو خانواده ای بزرگ شدم که به عروس عزت و احترام میذارن. 

به هرحال همه از این چیزا دارن تو زندگیشون دخترررتنها نیستیبیخیال باش هم خودت آرومی هم زندگیت قشنگ تر ...

من فقط خیلی اروم فرداش به شوهرم گفتم‌ ولی من ناراحت شدم دیشب هنوز حرفم تموم نشده خودش گفت میدونم 

من فقط خیلی اروم فرداش به شوهرم گفتم‌ ولی من ناراحت شدم دیشب هنوز حرفم تموم نشده خودش گفت میدونم

پس خیلی شوهر فهمیده ای داری

با این وجود که خودش هم متوجه شده بهتری شما چیزی نگی تا همیشه طرف شمارو بگیره

بحث یک ساعت نشستن نیست عزیز من .. مثلا چک زدن ی ثانیس مثلا یکی بزنه تو‌ گوش‌شما میگی عیب نداره دردش ...

😐

دوست داری الان بگم اره حق داری چرا رفته جلو اون صندلی حق توعه مال توعه فکرکرده هنوز پسرش مجرده بره عقب وردل شوهرش بشینه بره توماشین خودشون جلو بشینه ب چ حقی جاتو گرفته زنیکه عفریته حق داری ناراحت بشی اصلا قطع ارتباط کن باهاشون دیگه هیج جانرو خوبه؟! اتیش بیار معرکه میخوای؟! 

اینجا نود ونه درصد تا میگن شوهرمون فلان همه ی صدا جداشو اگه خانوادت پشتت هستن حتما طلاق !! تا حرف از خانواده شوهره تو مظلومی قطع ارتباط ! حرف از عروس باشه میگن تقصیر شماست خواهرشوهر بازی درنیار عروس بیچاره!

بخوای سرچیزای ساده هر ساعت خودتو درگیر کنی و گلایه و ناراحتی درست کنی زندگی نیس میدون جنگ و توقعه! 

بیخیال مادرشه احترامشو نگه داشتی گذاشتی بشینه جلو حالا اون هرفکر و نیتی داره تو قصدت احترام بوده هم ب اون هم ب همسرت