2777
2789
عنوان

مادرشوهرم رفت جلو‌ نشست

| مشاهده متن کامل بحث + 12856 بازدید | 296 پست
😂😂😂😂عجب آدمیه ها

آره بخدا😂

حالا بنده خدا آدم خوبیه ها

ولی خب میخوام بگم همه مادرشوهرا همینن بالاخره کم و زیاد حساسیت دارن رو پسرشون و عروس

ولی باید بتونیم با سیاست مدیریت کنیم

هم همسر آرومه هم خودمون

و هم مادرش درگیر جنگیدن با ما نیست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آره بخدا😂حالا بنده خدا آدم خوبیه هاولی خب میخوام بگم همه مادرشوهرا همینن بالاخره کم و زیاد حساسیت د ...

بخدا خوب خوبشون هم یه جاهایی یه حرفایی میزنن که یادت نره مادرشوهرن 😂😂😂

آفرین آره دیدی چقدر رو این قضیه حساسن😂😂😂

وای خیلیییی

میبینه پدرشوهرم بوسم میکنه میخنده حرف میزنه

صورتش عوض میشه به روی خودش نمیاره😆

ولی خب من سریع میپرم بغل مادرشوهرم بوسش میکنم و حرفای قشنگ بهش میزنم که حسش خراب نشه نسبت به من

نزدیک که با ماشین بیست دقیقه فاصلمون می‌دونی از اول اینجوری بود الان که شوهرش فوت شده حس می‌کنه هووی ...

عجب ادم فضولیه هااا حالم بد شد. همینکه شوهرت پشتته و مادرشو شناخته کافیه شماام تا میتونی همه چیزتو ازش مخفی کن. زندگی ادمو نابود میکنن همچین مادرایی

وای خیلییییمیبینه پدرشوهرم بوسم میکنه میخنده حرف میزنهصورتش عوض میشه به روی خودش نمیاره😆ولی خب من س ...

یه سال عید رفتم خونشون تقریبا نه سال پیش مادرشوهرم سی تومن گذاشته بود تو پاکت بده بهم 

پدر شوهرم نمیدونست قبل از رفتنمون دست کرد جیبش یه پنجاهی درآورد بده به من مادرشوهرم یهو پرید رودستش که نددده من میدم پول ازش گرفت بعد پاکت داد به من بعد که اومدیم بیرون دیدم سی تومنه تو دلم گفتم زن آخه برا بیست تومن اینجوری میپری رو طرف😂😂😂

بحث فقط مادرشوهر نیس. معمولا اینجور مواقع ادم بخاطر احترام بزرگتر بودن میگه اونکه بزرگتره جلو بشینه ...

خب اگر اینجوریه اون پسرهم یه عمری کنار مادرش بوده و الان نوبت همسرشه. احترام رو تو خیلی جاهای دیگه ام میشه به جااورد. 

عجب ادم فضولیه هااا حالم بد شد. همینکه شوهرت پشتته و مادرشو شناخته کافیه شماام تا میتونی همه چیزتو ا ...

خیلللی فوضوله بخدا یه کارایی کردن که بگم مخت سوت می‌کشه شوهرم تازگیا قبول کرده یعنی از اول میدونست ولی می‌گفت چیکارکنم مادرمه حالا مادرشوهرم خودش از اون عروسای سلیطه بوده که مادرشوهرش اصلا محل نمی‌داده حتی مادرشوهرش مریض شده بود همه بچه ها نوبتی نگهش میداشتن این نمیذاشته بیاد خونش این نگه نمیداشت

خیلللی فوضوله بخدا یه کارایی کردن که بگم مخت سوت می‌کشه شوهرم تازگیا قبول کرده یعنی از اول میدونست و ...

بعضی عروس ها گاهی واقعا مظلومن🥺

همینجوریش زندگیا سخته

ایناهم بجای اینکه کاری کنن زندگی پسرشون گل و بلبل باشه بدتر تنش ایجاد میکنن با کاراشون

خب اگر اینجوریه اون پسرهم یه عمری کنار مادرش بوده و الان نوبت همسرشه. احترام رو تو خیلی جاهای دیگه ا ...

حالا ی ساعت صندلی عقب نشستن اینقدر سخته و فاصله زیاده؟! توی ی چیز ساده مثل این احترام نیس و حق زنه و .... فلان بعد خیلی جاهای دیگه هم میشه؟! کسی ک ی صندلی جلو نشستن اینقد براش سخته حساسه بنظرتون خیلی جاهای دیگه کجاس و ازاین راحت تره؟! 

چقد سخت میگیرین 

بعضی عروس ها گاهی واقعا مظلومن🥺همینجوریش زندگیا سختهایناهم بجای اینکه کاری کنن زندگی پسرشون گل و بل ...

ببین بخدا من اوایل عروسشون شدم لال بودم میومد داد بیداد میکرد تو خونمون وقتی شوهرم نبود خط و نشون میکشید منم چون فامیل بود روم نمیشد حرف بزنم رو دربایسی داشتم ولی الان خیلی بهتر شدم سلیطه نیستم ولی حداقل حرف زدن یاد گرفتم قبلا خیلی خیلی احترام میذاشتم