جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
وای خیلییییمیبینه پدرشوهرم بوسم میکنه میخنده حرف میزنهصورتش عوض میشه به روی خودش نمیاره😆ولی خب من س ...
یه سال عید رفتم خونشون تقریبا نه سال پیش مادرشوهرم سی تومن گذاشته بود تو پاکت بده بهم
پدر شوهرم نمیدونست قبل از رفتنمون دست کرد جیبش یه پنجاهی درآورد بده به من مادرشوهرم یهو پرید رودستش که نددده من میدم پول ازش گرفت بعد پاکت داد به من بعد که اومدیم بیرون دیدم سی تومنه تو دلم گفتم زن آخه برا بیست تومن اینجوری میپری رو طرف😂😂😂
عجب ادم فضولیه هااا حالم بد شد. همینکه شوهرت پشتته و مادرشو شناخته کافیه شماام تا میتونی همه چیزتو ا ...
خیلللی فوضوله بخدا یه کارایی کردن که بگم مخت سوت میکشه شوهرم تازگیا قبول کرده یعنی از اول میدونست ولی میگفت چیکارکنم مادرمه حالا مادرشوهرم خودش از اون عروسای سلیطه بوده که مادرشوهرش اصلا محل نمیداده حتی مادرشوهرش مریض شده بود همه بچه ها نوبتی نگهش میداشتن این نمیذاشته بیاد خونش این نگه نمیداشت
خب اگر اینجوریه اون پسرهم یه عمری کنار مادرش بوده و الان نوبت همسرشه. احترام رو تو خیلی جاهای دیگه ا ...
حالا ی ساعت صندلی عقب نشستن اینقدر سخته و فاصله زیاده؟! توی ی چیز ساده مثل این احترام نیس و حق زنه و .... فلان بعد خیلی جاهای دیگه هم میشه؟! کسی ک ی صندلی جلو نشستن اینقد براش سخته حساسه بنظرتون خیلی جاهای دیگه کجاس و ازاین راحت تره؟!
بعضی عروس ها گاهی واقعا مظلومن🥺همینجوریش زندگیا سختهایناهم بجای اینکه کاری کنن زندگی پسرشون گل و بل ...
ببین بخدا من اوایل عروسشون شدم لال بودم میومد داد بیداد میکرد تو خونمون وقتی شوهرم نبود خط و نشون میکشید منم چون فامیل بود روم نمیشد حرف بزنم رو دربایسی داشتم ولی الان خیلی بهتر شدم سلیطه نیستم ولی حداقل حرف زدن یاد گرفتم قبلا خیلی خیلی احترام میذاشتم