من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
چند وقتشه بچه اولتسقط برا خودت کلی عوارض داره شوهرت که معلومه درد براش نداره
والا خوبه کاردستی دوتاشونه
شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
تو که خرجشو نمیدی چرا توهین میکنی...تو کشورهای پیشرفته هم هرکی دوست داره وامکانش هست بچه های بیشتر میاره
شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
زن دکتر داوود رو ببین، روحیه تو حفظ کن🤣 من اگر پولدار بودم چهارتا میاوردم. ولی خب میگی وضعتون اکی نیست، دیگه باید دل به تقدیر بسپری😁 سقط راحت نیست انگار
چهارتا بچه واقعا هم هزینه ش سرسام اوره هم اعصاب و توان جسمی و روحی بالایی میخواد من پسرم که سومین با بچه ی اولم دوازده سیزده سال تفاوت سنین و دومی هم ده سالشه ولی بازم اعصابم نمیکشه و مدام در حال جیغ و داد زدنم بنظرم بیشتر فکر کن
تو این ماه یه اتفاقایی تو زندگیم افتاد که خیلی دلم شکست ولی اخرش سوپرایز شدم میگم خدا اینجوری حالا باز دوباره حرفایی که از نزدیکترینا رو بشنومو کجای دلم بزارم