2777
2789
عنوان

حامله شدم ناخواسته

1534 بازدید | 103 پست

سلام به همگی ناخواسته حامله شدم فکرم خیلی درگیره بچه کوچیک دارم شوهرم میگه سقط کنیم ولی خودم میگم چون خدا خواسته دلم نمیاد چی کار کنم میشه یه چیزی بگین دلم اروم بگیره 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دقیقا منم موقعیت تورو داشتم الان پسر بزرگم دوسالشه کوچیکه پنج ماهشع خداخاستع گناهه سقط نکن باهم بزرگ میشن

تو میخواهی بدانی من عاشق چه کسی هستم ؟  کلمه اول را دوباره بخوان 

فک کن دوقلو دارین چطور دلتون میاد از بچتون بگذرین حالاک اومده  الانم نخوای دوسال دیگ باز میخواستی اقدام کنی الان ک خدا سوپرایزت کرده ناشکری نکن

شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿
فک کن دوقلو دارین چطور دلتون میاد از بچتون بگذرین حالاک اومده الانم نخوای دوسال دیگ باز میخواستی اق ...

دوست منم ی بچه داشتن سر حاملگی دومی رفتن سقط کردن بچهاشون دو قلو بوده جفتشونم پسربودن سقط شدن.حالاانقد ناراحت بود

یه جایی خوندم نوشته بود: آرزویی ک فقط مال یه نفر باشه حتما براورده میشه،ولی آرزویی ک چن نفر بخوانش ب لایق ترینشون میرسه،پس یا یه چیزیو بخواه ک بقیه نخوان یا لایق ترین باش!♣️♠️

ناخواسته نداریم باید جلوگیری میکرد شوهرت حالا ک نکرده حق نداره راجب جون اون نظر بده

فقط 20 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

ممنون عزیزانم اخه من چهارمیه 😁 واقعا دیگه بسم بود نمیدونم حکمت خدا رو

پشمااااام سنتم زیر ۳۰ درسته؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بچه اولت چند وقتشه 

من بچه اولم دو ساله بود حامله شدم اما ۷ماهع بدنیا اومد ۶ماهگی از دستش دادم 

بازم همسرمو بعد از ۴سال راضی کردم باز حامله شدم ۶ماهگی تو شکمم قلبش از کار افتاد 

شاید خدا برا بعضیا بچه ناخاسته میخاد برا بعضیا خاسته هم نمیخاد 🥲🥲🥲

ناخواسته نداریم باید جلوگیری میکرد شوهرت حالا ک نکرده حق نداره راجب جون اون نظر بده

اره منم همینو بهش گفتم میگم خیلی راحت در مورد سقط میگی اون جونش به جون من وصله این منم که باید تصمیم بگیرم   دندت نرم میخواست  جلوگیری کنی 

اره منم همینو بهش گفتم میگم خیلی راحت در مورد سقط میگی اون جونش به جون من وصله این منم که باید تصمیم ...

اره 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه اولت چند وقتشه من بچه اولم دو ساله بود حامله شدم اما ۷ماهع بدنیا اومد ۶ماهگی از دستش دادم بازم ه ...

من چهارمیه عزیزم ای جاااانم منم همینو خیلی تو ذهنم مرور میکنم حکمت خدا ست دیگه برات دعا میکنم ولی به خدا برا هر کی دعا کردم خودم حامله شدم انشالله که یه سالمشو بزاره تو دامنت