2777
2789
عنوان

خیلی دلم شکسته گرونی و مشکلات روحی بیاید حرف بزنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 39 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ب مرور درست میشه

چند سال مثلا؟ واسه من ۱۴ ۱۵ سال اجباری بود

اصلنم درست نشد

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
چند سال مثلا؟ واسه من ۱۴ ۱۵ سال اجباری بوداصلنم درست نشد

منم اجبار کردن یادمه مامانم صبحا لگد میزد پامو داعون میکرد نماز بخونم میگفت انقدر میزنم رو پات تا بشکنه الان اصلا به خواهرم گیر نمیده و حتی برا نماز خوندن دست بهش نمیزنه نمیدونم خواهر شاید مشکلات روحی ما ریشه در خانواده باشه اصلا

باز شما ی جیزی 

ما جوونا چی بگیم که تازه اول راهمون نه میشه ازدواج کرد نه زن گرفت 

نیاز ج هم ک تو این سن بالاست نمیشه تو دوستی رفع کرد💔💔

خدا هیچوقت تنهات نمیزاره.با تمام وجودت بهش اعتماد کن ..💓
باز شما ی جیزی ما جوونا چی بگیم که تازه اول راهمون نه میشه ازدواج کرد نه زن گرفت نیاز ج هم ک تو این ...

عزیزم منم جوونم ازدواج کردم ولی انقدر مشکلاتم تو زندگی متاهلی بیشتر شد که مجردیم دنیای دیگه بود برا خودش من اول راهم دچار مشکل شدم نیاز جنسی هم والا چی بگم متاهلاشم بعضا مینالن که چرا همسرمون اهمیت نمیده اوضاع خیلی چیزا ریخته بهم واقعا انگار بعصی چیزا اصلا سرجاش نیست

منم اجبار کردن یادمه مامانم صبحا لگد میزد پامو داعون میکرد نماز بخونم میگفت انقدر میزنم رو پات تا بش ...

وا خدا عقل بده این چه کاریه بخدا فقط گناه برا خودش میخرید💔مادر من ایجوری نبود ولی تک تک وعده هارو هی میگفت صدبار، تا انجامش نمبدادم بیخیال نمیشد با دعوا و غر میزد ب جونم. من همش استرس داشتم صدای اذان می‌شنیدم هیچ آرامشی در قلب من پدیدار نمیشد نمازام از سر اجبار بود. الانم چندساله ترک کردم.

شاید؟ اصلا شک نکن همش ریشه در کودکی داره. برای من ک افتضاح بود من نابود شدم. مشکلات الانم فقط لگد زدن ب قبر مرده‌س. میدونی چی میگیم؟ چیزی نمونده بخواد خراب بشه 💔

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
عزیزم منم جوونم ازدواج کردم ولی انقدر مشکلاتم تو زندگی متاهلی بیشتر شد که مجردیم دنیای دیگه بود برا ...

چی بگم..

خدا هیچوقت تنهات نمیزاره.با تمام وجودت بهش اعتماد کن ..💓