2777
2789
عنوان

طلاق میگیرم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 919 بازدید | 49 پست
حالا چرا یهو مهریه اجرا گذاشتی؟ 8ماه نامزدی و هنوز باکره. اینکه احترام گذاشتی. وظیفت بوده و کار خاصی ...

چقد بیشعوری تو پس چیکار کنه نامزدش ی ادم داغونه 

نمیتونه ک کلفتیشونه کنه باید بزاره اجرا عجبب از درک نکردن شما ادما

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حالا چرا یهو مهریه اجرا گذاشتی؟ 8ماه نامزدی و هنوز باکره. اینکه احترام گذاشتی. وظیفت بوده و کار خاصی ...

ببین عزیزم همه اونایی که مهریه میذارن اجرا برای اینکه تا قرون آخر بگیرن نیست 

وکیل میگه بذارید اجرا تا اهرم فشار باشه برای طلاق توافقی و گرنه این مردا طلاق بده نیستن 

من خودم در ازای بخشش تمام مهریه م طلاق گرفتم باورت میشه به خدا یک هزارتومن مهریه نگرفتم تازه تمام هزینه محضر و دادگاه و وکیل رو هم خودم تقبل کردم نمیدونی چقدر قوانین زن ستیزه هیچی به نفع زن نیست 

باور کن اگر همین مهریه نباشه مردا پاش برسه معرت میخوام میندازن زن رو توی چاه دستشویی سیفونم روش میکشن به همین دلیلم هست که انقدر نسبت به مهریه گارد دارن

چرا ترسناک؟ بده که از حق و‌حقوقش دفاع کنه؟؟؟ وظیفه احترام داشته اما خانواده همسرش وظیفه نداشتن بهش بگن که یارو ‌گل میکشه؟ شما چرا انقدر بهت فشار اومده؟

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️

ن اینک ت پاش برسه مهریه نمیخوای چقدر دلت سیاه چطور راحت دل هم دیگ میشکنید وقتی تو ب هم جنس خودت رحم نکنی دیگ متاسفم برات برای اینک تربیت خانوادگی فرهنگ نداشته 

نامزدی دوره ی شناخته نه از دست دادن بکارت!!!

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷

عزیزم بی خیال دیگه میخوای ازدواج کنی بچت بی پدر بمونه 

تومور ک درمان نداره نهایت ۵شیش سال زنده باشه 

دختر خاله احمق منم با ی آقایی ازدواج کرد تومور داشت همه گفتن نکن

بچه دومش که حامله شد ۱ سالش تموم نشد ک شوهر فوت شد 

الان با دو بچه ب سختی داره میگذرونه

ده سال عذاب بکشی دو تا بچه رو به پای خودت بسوزونی بعد طلاق بگیری بهتره .؟

یا تا آخر عمر به خاطر بچه هات روح و روانت رو داغون کنی.

این دوره برای شناخت حرف مردم دو زار ارزش نداره به فکر خودت باش تو با این مرد آینده ای نداری . 

😐😐😐😐😐😐

حالت خوبه ؟؟؟؟ مهرم حقمه ك نصفش به من ميرسه ، بعدشم اوني ك ميخواد جداشه اونه نه من