2777
2789
عنوان

بدبخت تر از من وجود ندااااره

137 بازدید | 13 پست

دیشب یکی برام سرکتاب باز کرد..

گفت بختت بستس

چشم نظر خیلی روته

رزق و روزیتم بستس،برات دعا زدن.. پاکسازی باید انجام بدی

افسردگی هم دارم🥺😂

حالا بماند که ۵ساله از یکی خوشم میاد اونم تقریبا ی حسایی داره..

ولیی گفت ستاره ها جفت نیست ولی دوباره دو سوره دیگه اومد گفت میشه یکاریش کرد ۵۰ ۵۰ دیگه

من اصلا اعتقاد نداشتم بنظرتون حقیقت داره؟

یعنی اصلا بهش نمیرسم؟

روانی شدم توی این سالها با خیالم باهاش زندگی کردم:)❤️‍🩹

توروخدا ازتون خواهش میکنم نصیحت نکنین بیخیال شو❤️‍🩹 تاپیک زدم یکمی اروم بشم..

حتی میگفتم حس زود گذره..ولی عمیقا وابسته شدم🥺

معجزه کن صبر مرا🌱

اعتقادی به اینکه ستاره هاجفت نیستن ندارم تونت من اسممو باهمه نوع اسم زدم هیچکدومشون جفت نبود ولی باعشقم ازدواج کردم اماازدنیارف!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اعتقادی به اینکه ستاره هاجفت نیستن ندارم تونت من اسممو باهمه نوع اسم زدم هیچکدومشون جفت نبود ولی باع ...

😐🚶‍♀️

اولین بار که چشم هام رو به دنیا باز کردم والدینم رو دیدم اولین قدمم رو برداشتم اولین کلمه رو گفتم چیزای رنگارنگ دیدم آسمون دیدم خورشید دیدم و...دومین بار که چشمم رو به دنیا باز کردم برای اولین بار رفتن به مدرسه رو تجربه کردم با دوستام تو حیاطمون از صبح تا شب بازی کردم کارتون دیدم روز شماری میکردم که کی باز تابستون میشه برم خونه دایی با دختر دایی بازی کنم وقتی والدینم برام چیز های خوشمزه میخریدن ذوق میکردم تنها آرزویی که داشتم این بود که مثل بچه های دوروبرم تبلت داشته باشم و...سومین بار که چشم هام رو باز کردم دنیا کم کم رنگ و روشو از دست داد همه جا خاکستری و سرد شد اولین تار موی سفید رو توی موهام دیدم با اینکه سنم کمه! برای اولین بار به این فکر افتادم که یه چیزی توی زندگیم درست نیست... دنیا به اون چیزی که تصور میکردم نیست...یه چیزی رو ندارم...ایندفعه باید به خدا میگفتم اون چیز رو بهم بده برعکس دفعه های قبل که آرزو و خواسته‌م رو به مامانم میگفتم.ولی نمیدونم چرا هر چقدر با خدا حرف میزنم به درخواستم توجه نمیکنه؟یا نشونه ای از اینکه درآینده به اون خواسته‌م رسیدم نمیده؟شاید صدام رو نمیشنوه؟! احساس میکنم هر چه قدر دست و پا بزنم وضعیت بدتر میشه و من بیشتر غرق میشم و بدتر اینکه هیچ کس از اون چیز هایی که توی دل و ذهنمه خبر نداره و درکم نمیکنه🙂🖤

اعتقادی به اینکه ستاره هاجفت نیستن ندارم تونت من اسممو باهمه نوع اسم زدم هیچکدومشون جفت نبود ولی باع ...

آره بابا دیدم ستاره جفت بوده جدا شدن جفت نبوده سالها دارن زندگی میکنند

دیدم استخاره گرفتند خوب اومده جدا شدند بد اومده یک عمر زندگی خوب دارن 

آره بابا دیدم ستاره جفت بوده جدا شدن جفت نبوده سالها دارن زندگی میکننددیدم استخاره گرفتند خوب اومده ...

اره دقیقا خیلی چیزاهستن که وجوددارن ولی خرافاتن منم به این ستاره جفت اعتقادندارم خدا بخاد میخاد نخادم نمیشه!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤

ای وای😓💔من اسم مادر پدرم زدم گفت جفت نیست!

درحالی که هیچ مشکلی باهم ندارن

معجزه کن صبر مرا🌱

سرکتابو ول کن مال منم گفت آره طلاق بگیری بدبخت میشی هنوزم که هنوزه طلاق نگرفتم اما میدونم اگر طلاق نگیرم بدبخت میشم باید پیش دعانویس علم رمل و جفر برید اول زایچه تولدت رو بررسی کنه اگر مشکلی بود حل میکنه

سرکتابو ول کن مال منم گفت آره طلاق بگیری بدبخت میشی هنوزم که هنوزه طلاق نگرفتم اما میدونم اگر طلاق ن ...

بخدا خیلی هم هزینه کردم اوضاع درست نشد که نشد. انگار نابلد بودن 

عزیزم شما کسیو می‌شناسی معرفی کنی درخواست بدم ؟

معجزه کن صبر مرا🌱

بخدا خیلی هم هزینه کردم اوضاع درست نشد که نشد. انگار نابلد بودن عزیزم شما کسیو می‌شناسی معرفی کنی در ...

کانال عصر آگاهی توی ایتا البته الان فکر کنم بررسی طالع نداره فعلا اما رفع چشم زخم انجام میده 

کانال عصر آگاهی توی ایتا البته الان فکر کنم بررسی طالع نداره فعلا اما رفع چشم زخم انجام میده

عزیزم من هرچی سرچ زدم نیاورد ایدی کانالشون رو بهم میدی ممنونم🙏♥️ 

معجزه کن صبر مرا🌱