2777
2789
عنوان

برای دلتنگ کردن چی بخونم

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 36 پست
بیخیال بیکاری ؟عشق زوری که نمیشع

چه اسم قشنگی داری😅

خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مهم نیست برام هیچ کدوم از حرفاتون چون هیچ درکی ندارید

ما این دوره هارو خوب و بد گذروندیم

توهم میگذرونی و روزی میاد که به افکار الانت بخندی😅

همونطور که من میخندم

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
عی بابا😂😂 داشتم بهش امید میدادم

امید واهی نده من خودمو جررررر دادم پارسال آخرم هنوز شبا با گریه از خواب میپرم هیچ غلطی هم نکردم ندارم میکنم و نخواهم کرد🤣🥱

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃

فقط باید    خدا     بخواد وگرنه هیچ کار دیگه ای نیست که بتونه اونو به شما برسونه  ... من بعضی وقتا که به عزیزام فکر میکنم یهو باهام تماس میگیرن میگم بابا دل به دل راه داره باور کن همین الان تو فکرت بودم 🤣

اخلاق تو خوب کن شاید دلتنگت شدچرا اینجوری جواب کاربرارو میدی😐

وای خدایا شما ها درک ندارید من دیشب تا پنج صبح داشتم گریه میکردم بعد همه راه ها را رفتم به بن بست رسیدم الان این تاپیک را زدم همه درس اخلاق میدن من خودم همشو بلدم این حرفارو وقتی نمیتونند چیزی معرفی کنند خب کامنت ندن من بلدم بقیه اشو

روزی سه رکعت نماز شکر بخونید که من کنارتونم😍🫂😂خدایاشکرت♥برای هوا و اکسیژن♥برای نی نی سایت🧡برای کامنت های خنده دار😆🤍برای وجود خودم🩵برای اینکه خوشگلم💛برای اینکه حواست بهم هست❣️برای خورشید 💞برای سلامتیم❤️‍🔥برای خوراکی های خوشمزه(چایی'کاکائو'کیک تولد'لواشک و...) 🤤برای همه چیز مرسی🙃

به زووووووووور؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

کجا نوشتم به زور

روزی سه رکعت نماز شکر بخونید که من کنارتونم😍🫂😂خدایاشکرت♥برای هوا و اکسیژن♥برای نی نی سایت🧡برای کامنت های خنده دار😆🤍برای وجود خودم🩵برای اینکه خوشگلم💛برای اینکه حواست بهم هست❣️برای خورشید 💞برای سلامتیم❤️‍🔥برای خوراکی های خوشمزه(چایی'کاکائو'کیک تولد'لواشک و...) 🤤برای همه چیز مرسی🙃

۴۰ روز ۴۰ تا یاسین بخون . عجیب معجزه میکنه.خواصشو تو گوگل هم میتونی بزنی

مرسی عزیزم