2777
2789
عنوان

حالم از خودم بهم میخوره

335 بازدید | 25 پست

از نوجوونی اعتماد به نفسم پایین بود و متاسفانه تا الان ادامه داشته

هر حرفی میزنم پشیمون میشم

رازهایی از خودم به بقیه گفتم که خیلی بد بودن

رو رفتارهای بقیه زیاد فکر میکنم

همش میگم من لیاقت ندارم کسی عاشقم بشه 

اگرم کسی عاشقم بشه براش عذاب وجدان دارم(چندتا خواستگار تو دانشگاه رو به همین دلیل رد کردم با اینکه خیلی خوب بودن)

از هرکی خوشم‌میاد خودمو در سطحش نمیبینم

همه دوستام کم کم ولم کردن

کسی رو ندارم باهاش حرف بزنم

پشت سرم حرفای الکی میزنن

تو اجتماع کسی به حرفای من توجه نمیکنه

میترسم بقیه پشت سرم رازامو لو داده باشن برای همین‌پیش همه خجالت میکشم

اگر کسی مثل من بوده و خوب شده لطفا بگه چیکار کرده لطفااااااا

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چالش های اعتماد  به نفسی که تو ایسنتا میزارن شرکت کن رایگانه

برو جلوی آینه بلند صحبت کن

کتاب با صدای بلند بخون

از خودت تعریف کن

ی کاری چیزی هم بکن که به خودت افتخار کنی دیگران بهت افتخار کنن خود ب خود باعث رشد اعتماد به نفس میشه

نماد من=🌱✨️به معنی رشد و درخشش

یه نصیحت به هرکی ک این پیاممو میخونهبا دیوار دردو دل کن ولی با ی انسان هر کی میخواد باشه نه

الان که درد و دل کردم باید چیکار کنم؟؟ همش خجالت میکشن ازشون😭😭😭

چالش های اعتماد به نفسی که تو ایسنتا میزارن شرکت کن رایگانهبرو جلوی آینه بلند صحبت کنکتاب با صدای ب ...

هر افتخاریم به دست بیارم به درد نمیخوره چون من خودمو جلوی خیلیا خورد کردم و تا ابد یاشون میمونه

علت کمبود عزت نفس است. احساس ارزشمند نبودن . منم همینطور بودم. اما الان حس میکنم چقدر اشتباه میکردم. 

وقتی بخصوص افرادی که تازه باهاشون آشنا شده بودم بهم خیلی احترام میذاشتند ، حس میکردم لایق اینهمه احترام نیستم. و خودم طوری حرف میزدم که این رفتارشون شکسته بشه.

ولی کم کم فهمیدم اشتباه میکنم ، حالا کمتر حرف میزنم. مرز برای خودم با دیگران گذاشتم. خیلی باهاشون حرف نمیزنم و هر حرفی رو نمیزنم. 

تقصیر فقط از خودم بوده. باید کمی تمرین کنی ، یک شبه به دست نمی یاد. به خودت فشار بیار که مرز خودت رو حفظ کنی و با احترام با دیگران رفتار کنی. 

هر افتخاریم به دست بیارم به درد نمیخوره چون من خودمو جلوی خیلیا خورد کردم و تا ابد یاشون میمونه

مردموانقد مشکلات و درگیری دارن که خورد کردن تو یادشدن نمیمونه به این چیزا فک نکن عزیزم

ب فرض هم ک یادشون باشه میگن وای اینو ببین چجوری بود الان چیییی شدهه

نماد من=🌱✨️به معنی رشد و درخشش

علت کمبود عزت نفس است. احساس ارزشمند نبودن . منم همینطور بودم. اما الان حس میکنم چقدر اشتباه میکردم. ...

دقیقا

منم کسی ازم تعریف کنه باید بهش ثابت کنم نه من خوب نیستم🤦🏻‍♀️🤦🏻