2777
2789
عنوان

زندگی بااین ادم درسته یانه

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 68 پست
اوووه این لوس بازیا اقتضای سنتونه . بعدم میگی رلم از یه طرف میگی زندگی کنم یا نه؟ بابا این روابط سطح ...

این روابط همیشه سطی و گذرا نیست

به ازدواج هم ختم میشن زود توی ذوق مردم نزنید

دلم باران، دلم دریا، دلم لبخندِ ماهی‌ها، دلم اِغوایِ تاکستان به لطفِ مستیِ انگور، دلم بویِ خوشِ بابونه میخواهد...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بدعادتش کردی عزیزدلم دیگه ترس از دس دادن نداره

خیلی هم سخته الان بخوای درستش کنی حداقل یسالی کار میبره

اصلشم اینه که هرده باری که دختر رابطه مقصره،یه بارشو دختر بخواد درست کنه یا معذرت خواهی کنه

تازه اونم با غرور و حفظ احترامش

اینبار غیب شد و محل نداد تو ام غیب شو خودتو سرگرم کن یسری تفریح پیدا کن خوش بگزرون یکم از فکرش در بیای حتی اگه سخت بود یا ناراحت بودی ناراحتیتو نشون نده و تا وقتی خودش نیومده تو ام نرو

زنگ اولشم جواب نده،بزار دو سه بار زنگ بزنه یا اگه یبار زنگ زد دیگه نزد بزار هف هشت ساعت بگزره بعد زنگ بزن بگو کار داشتم،خیلی عادی و نرمال انگار عیچ اتفاقی نیوفتاده خیلی هم شاد و پر انرژی نشون بده تو یه هول و ولایی میوفته،اینو از منی که با دوس پسرم ازدواج کردم الان بچه داریم بشنو

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
این روابط همیشه سطی و گذرا نیستبه ازدواج هم ختم میشن زود توی ذوق مردم نزنید

واقعیت رو بدونن خیلی بهتره تا اینکه توی رویا باشن 22 سال و 25 سال واقعا سن ازدواج نیست همین رفتار نشون دهنده خامی و بچگی آقاس . قرار نیست به همه بگیم آره قشنگه خوبه و واقعیت رو نادیده بگیریم که بعدش خیانت و جدایی در پیش باشه .

علتش چیه ک اون اینقدر طولانی ازدلش درمباد

من نمیشناسمشون و به تبع هم نمیدونم علت دقیقش رو 

اما ممکنه شخصیتش اینطور شکل گرفته باشه 

یا در خانواده والدین سخت بخشیده باشنش و تاثیر گرفته باشه 

علل مختلفی میتونه داشته باشه 

ولی در نهایت فرقی نمیکنه 

تو رابطه آدما گاهی باید برای هم تغییر کنن 

و این مسیله هم باید به تعادل برسه 

باید شما به موقع بخشیدن و ایشون هم حرف زدن و فرار نکردن و یاد بگیره 

اگه حوصله قهرای طولانی مدت نداری و از منت کشی بدت میاد،اینو بهت بگم تو زندگی خودتونم همینه این آدم،فکر نکن عوض میشه فکر نکن درست میشه تازه قهراش طولانی مدت‌ترم می‌شه،دقیقاً همینا رو تجربه کردم

بدعادتش کردی عزیزدلم دیگه ترس از دس دادن ندارهخیلی هم سخته الان بخوای درستش کنی حداقل یسالی کار میبر ...

اینو میگم منظورم این نیس همیشه سمی بازی در بیاریا،نه

انرژی مردونه پارتنرت خیلی افتاده،بیشتر بهش مادرانگی دادی حس میکنم،که اینقد لوس شده

یه یسالی با سیاست برخورد کن درستش کن بعد منطقم بیار تو رابطتون و همدلی ایجاد کن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مگ چجوریه میگی رفتارش بچه کونشت چجوری باید میبوده مگ

قتی اون ازمن ناراحت میشه یهو غیب میشه ومنم حالم بد میشه تنهام میزاره باز بعد دو یا سه روز حالش خوب میشه وباهم اشتی میکنیم ومنم تواین چند روز حالم بده گریه میکنم ( حرف خودتون)

مردی که قهر کنه زنو داغون می‌کنه

اینو من دارم بهت میگم که شوهرم اهل قهره

و سر کوچک‌ترین مسئله چون می‌دونه نقطه ضعف منه این کارو تکرار می‌کنه

تمام ویژگی‌هاش خوبه اما قهر پدر آدمو در میاره

اگه حوصله قهرای طولانی مدت نداری و از منت کشی بدت میاد،اینو بهت بگم تو زندگی خودتونم همینه این آدم،ف ...

اره مخصوصا اینکه خانوم احترام خودشو خیلی از بین برده

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میگ انتظارداری چیکارکنم اون لحظه

اون خانومی که گفتن ترس از دست دادن نداره اینو درست گفتن 

نباید فکر کنه هر رفتاری بکنه شما تحمل میکنید