2777
2789
عنوان

طلاق میگیرم😔

919 بازدید | 49 پست

هشت ماهه نامزديم و باكرم ٢٥ سالمه

من از طلاق و حرف مردم خيلي ميترسم ، ميترسم بعضي از دشمنا شاد شن 😔

ولي نامزدم يه ايرادايي داره ك حل نميشه

گل ميكشه

تومور مغزي داشته عمل كرده دكترا ميگن حالش خوبه ولي گل و مشروب خيلي اثر ميزاره روش

رفيق بازه

و به شدتتتتت مامانيه و دهن بينه

از يه طرفم دوسش دارمم

بااين همه ايراد باز كنار ميومدم ولي دوهفته با حرف مامانش كً طلاقش بده منو گذاشته خونه ي مامانم و خبري ازش نيس امروز رفتم مهريمو گذاشتم اجرااا

بچه ها داغونمممممم

كاش بهتون ميتونستم توضيح بدم ك چقدر باهاش سازش كردم ك حتى پول تو جيبيم ازش نميگرفتم به مامانش يه عالمه محبت و احترام ميكردم با همه ي اين رفتارا كنار ميومدم ولي ي جا كه صبرم لبريز ميشد مامانش ميگف اعصاب پسرمو بهم ريختي 😔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خودتو راحت کن منم دقیقا با شرایط تو جدا شدم 

این طوری چند ماه داغون میشی اما اگر ادامه بدی تا آخر عمرت بدبختی 

مخصوصا با خانواده ای که بهت حق نمیدن و از اشتباه بچه شون حمایت میکنن اینا سمی ان

ببین همین مردم ده سال دیگ ک دوتا بچه هم ازش داشتی نمیان بگن دستت دردنکنه ک موندی سر زندگیت

گور بابای حرف مردم  نهایت یکماه حرف بشنوی 

ب همه بگو معتاده دیگ دس از سرت برمیدارن

منم توی شرایط تو بودم ۵ سال عمرمو گذاشتم ولی درست نشد خیانت هم ب مشکلاتش اضافه کرد جداشدم

اصلا تو زندگیت حرف مردم برات مهم نباشه

بعضی وقتا تو زندگی میرسی لبه پرتگاه و راهی ب جز پریدن نداری

واقعا گل کشیدن از نظر من هم وحشتناکه

فردا میخوای بچه دار شی با این بابای گلی خونت تو شیشیه ست.

اگر خواستی چیزی را پنهان کنی ،لای یک کتاب بگذار ، این مردم کتاب نمی خوانند.